Bayrak, “tüzüğün 18’inci VE 21’inci maddelerinde değişiklik yapılmasını oyladı”

Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Zonguldak Şubesi olağan kongresini gerçekleştirerek yönetim kurulunu yeniden belirledi. Sağlık sorunları nedeniyle koltuğunu eski başkan Coşkun Özdoğan’a devreden Dernek Başkanı Ahmet Bayrak, üyelerin ısrarı sonucunda yeniden yönetimin başına geçti.

Olağan kongrede açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından oylamaya geçilmeden önce Derneğin kuruluşunu anlatan video klip, üyelere izletildi. Faaliyet ve Denetim raporlarının ardından Tahmini Bütçe okutulup üyelerin oylarına sunuldu. Raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Dernek Başkanı Ahmet Bayrak, tüzüğün 18’inci VE 21’inci maddelerinde değişiklik yapılmasını oyladı. Oy birliğiyle kabulünün ardından maddede yapılacak olan değişiklikleri açıkladı.

Yeniden belirlenecek olan Yönetim ve Denetim Kurulu Listeleri, üyelerin oy birliği ile açık olarak oylandı. Dernek Başkanlığına geçtiği sırada ifade ettiği ‘Size layık olamazsam bir daha sizin karşınıza çıkmayacağım’ sözünü hatırlatarak sözlerine başlayan Bayrak, “Her zaman sizi dikkate alacağım. Vermiş olduğunuz desteği hiçbir zaman unutmayacağım. Yönetim Kurulundaki arkadaşlara arz ve talepleri getirdik. Yönetim Kurulu almış olduğu karar ile olağan üstü kongreyi gerçekleştirdi. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.