Yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kozlu ilçesinde yarış her geçen gün kızışıyor. Halen AKP’de olan Kozlu Belediye Başkanlığı için talip olan isimlerin sürekli aynı kişiler oluşu seçmeni yeni arayışlara sürüklüyor.
Türkiye siyasetine taze kan olarak hızlı bir giriş yapan İYİ Parti, Kozlu’daki yarışta dengeleri bozacak yeni bir isim arayışını sürdürüyor.

Bu arayışta politikada kirlenmemiş yeni isimler arayan Zonguldak eski Valisi, İyi Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, 1 Aralık’ta başlayacak aday adaylığı başvuruları sonrasında Kozlu adayını açıklayacak. 

İyi Parti’de Kozlu Belediye Başkanlığı için öne çıkan isimlerden biri de, aynı zamanda eğitim kurumu sahibi olan Fizyotetapist Tolga Gören. Ankara Hacettepe Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü mezunu olan 38 yaşındaki Gören, evli ve bir çocuk babası. İyi Parti’nin kuruluş sürecinde görev alan Gören, referandum döneminde “Türk Milliyetçileri Hayır Diyor Zonguldak Plaformu” oluşumunda yer aldı. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Ümit ÖZDAĞ işe olan yakınlığı ile bilinen Tolga Gören, doğup büyüdüğü ilçesine hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “Gençliğimi, enerjimi Kozlu halkının da desteği ile hizmete dönüştürmek istiyorum. Böylesine güzel bir coğrafya çok daha iyi yönetilmeyi hakediyor” dedi.