MHP Milletvekili aday adayları Yavuz Erkmen, Ahmet Bayramoğlu ve Meral Aydoğan dün Ülkücü Teknik Elemanlar Derneği’ni(Ülkü-Tek) ziyaret ederek Başkan Saruhan Çınar’la görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çınar burada yaptığı konuşmada, “Bizler partimiz MHP’yi TBMM’de iktidar olarak görmek istiyoruz. Türküm diyenler mecliste çoğunlukta olmalı.” dedi.

Ziyarette konuşan Zonguldak eski Valisi ve MHP aday adayı Yavuz Erkmen, seçim sürecinde sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket ettiklerini belirterek, “7 Haziran’da bizim sloganımız, ‘Bizimle yürü Zonguldak, bizimle yürü Türkiye’ dir. İşte bu nedenle halk darbeyi sandıkta yapacak” dedi.

Aday adaylarında Dr. Ahmet Emre Bayramoğlu ise, “Dün gördük ki Türk Bayrağı Uşak’ta tahrik unsuru kabul edildi. Türkiye ve Zonguldak iyiye gitmiyor. MHP projeleriyle geliyor. Köy köy gezip MHP dışında alternatif olmadığını anlatacağız”  şeklinde konuştu…

MHP Milletvekili aday adayı Meral Aydoğan ise Zonguldak’ta yaşayan engellileri temsilen aday olduğunu ve mecliste engellilerin sorunlarına çözüm için bu görev talip olduğunu belirterek, “365 günde sadece 2 gün engelli hakları akıllara geliyor. MHP iktidarında engellerin sorunları görmezden gelinmeyecek” dedi.