MHP Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi Hasan Şenol değişimden yana olduğunu açıkladı

MHP’DE DEĞİŞİM RÜZGARI SÜRÜYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay’ın, Genel Başkan adayı Meral Akşener’i ziyaret etmesinin ardından yaşanan disiplin kuruluna sevk süreci sonrasında parti içi değişim rüzgarları hız kazandı.

MHP’li Zonguldak Belediyesi Meclis üyesi Salih Alemdar’ın merkez ilçe yönetimi tarafından ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilmesi aynı sıralarda bulunan MHP’li Meclis üyesi Hasan Şenol’u da değişime destek vermeye sevk etti.

‘BENİ DE DİSİPLİNE VERSİNLER’

MHP’li Şenol Halkın Sesi’ne yaptığı açıklamasında MHP’nin büyümesi için gerekli olan değişimin sonuna kadar destekçisi olduğunu belirterek, “Diğer arkadaşlarım gibi bende partimizin iktidara yürüyebilmesi için olağan üstü büyük kurultayın yapılmasını ve genel başkanlık koltuğunun ve alt kadroların değişmesinden yanayım. İlimizde değişim için imza veren arkadaşlarımız sırf farklı bir adaya destek oldukları için disiplin kuruluna sevk ederek ihraç istenmesi kabul edilebilir bir davranış değildir. Bu partimizi büyütmek yerine küçültür. Bende bu arkadaşlarımın sonuna kadar yanındayım. Eğer bende değişim istiyorum diye disiplin kuruluna sevk edileceksem gereğini yetkili arkadaşlar yapabilir. Belediye meclisinde çalışma arkadaşım olan Salih Alemdar ve diğer arkadaşlarımın sonuna kadar yanlarında olduğunun bilinmesini isterim. Belediye meclis üyeliği için ha 3, ha 1 olsun fark etmez diyen arkadaşlarımız, bu arkadaşlarımızı disiplin kuruluna sevk edelim diyen arkadaşlarımız partimizin bu seçimlerde 11bin 600 oy alması için acaba nerede toplantı yaptıklarını veyahut nerede çalışma yaptıklarını kamuoyuyla paylaşırlarsa sevinirim. Çünkü ben ve diğer arkadaşlarım başarılı olabilsin diye biz gecemizi gündüzümüze katarken, çocuklarımız rızkını partimiz yolunda harcarken bazı arkadaşlarımın belediye meclis üyelerini yok sayması kendilerinin bu davayı ne kadar hizmet ettiklerini göstermiş bulunmaktadır” ifadelerine yer verdi. (Umut ERSES)