MHP İl Başkanı Varol Demirköse, teşkilat olarak Zonguldak’ta adaylarıyla birlikte seçime iddialı hazırlandıklarını vurguladı. Partisi’nin Kızılcahamam’daki İl Başkanları Toplantısı’na katılan Demirköse, MHP’nin 51 ilde seçim yarışında olduğunu hatırlattı.

Demirköse’nin açıklaması şöyle:

“16-17 Ocak 2019 tarihlerinde Kızılcahamam da İl Başkanları Toplantısı yapılmıştır. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, ülke gündemi, sınırlarımızdaki durum ve yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunmuştur.

51 ilde  Milliyetçi Hareket Partisi adayları ile seçim yarışında vardır. Zonguldak teşkilatları olarak Zonguldak ta her seçim bölgesinde adaylarımız iddialı olarak seçimlere hazırlanmaktadır.

19 OCAK’TA PROJE TANITIM TOPLANTIMIZ OLACAK

19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00 te Dedeman Otelde Zonguldak Belediye Başkan adayımız Sayın Hamdi Ayan'ın "Proje Tanıtım Toplantısı" yapılacak olup bu toplantıya bütün halkımız davetlidir.

Belediye meclis üyeliği ile il Genel Meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları 4 Şubat’ta tamamlanacaktır. Teşkilatlarımız 4 Şubattan sonra gereken çalışmaları yaparak Teşkilatımızı en iyi şekilde temsil edecek ve halkımıza en iyi şekilde hizmet edecek Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri adaylarımız ile seçim çalışmalarına titizlikle devam edecektir.

Bütün partilerin adaylarına başarılar diliyor, siyasi tercihi ne olursa olsun bütün Zonguldak Halkımıza saygılarımızı sunuyoruz.” (Haber Merkezi)