MHP’li kadınlar lokma dağıttı

MHP Alaplı Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla lokma dağıtımı gerçekleştirildi.

MHP Alaplı Kadın Kolları Başkanı Şerife Oktay, Kadın Kolları olarak Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla vatandaşlara lokma dağıtımında bulunduklarını söyledi.

MHP’li kadınlar olarak kendi elleri yaptıkları lokmaları vatandaşlara ikram ettiklerini belirten Oktay, “İnsanlığın kurtuluşu için alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed’in doğum gününü içinde barındıran 14-20 Nisan tarihleri arasında yer alan Kutlu Doğum Haftasına ulaşmış olmanın mutluluğunun yaşıyoruz. Sevgili Peygamberimiz Hz Muhammet (S.A.V) , birçok mucizelerle dünyaya gelmiştir. O’nun varlığı dünyayı aydınlatmış ve tüm çirkinlikleri güzelliklere çevirmiştir. Yıkılan gönüllerin, taşlaşan kalplerin, vahşetin kol gezdiği, babaların kız çocuklarını diri diri toprağa gömdüğü, bir dönemde Rahmeti ile bütün insanlığı kucaklamış kötülüklerin yerini güzellikler almış yaşanmaz olan dünya yaşanır hale gelmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk-İslam Alemi’nin Kutlu Doğum Haftasını kutlar, Sevgili Peygamberimizin Kutlu Doğumunun 1444. Yıl dönümünün güzel vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim” dedi.

Öte yandan MHP Kadın Kolları tarafından lokma dağıtımının ardından Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Mevlid-i şerif okutuldu.

MHP Alaplı Kadın Kollarının Kutlu Doğum Haftası etkinliğine MHP Gülüç Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri ve partili kadınlar katıldı.(İHA)