CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Buket Müftüoğlu,  Zonguldak siyasetinin önde gelen isimlerinden oluşan 22 kişilik bir heyet ile CHP Genel Merkezine çıkarma yaptı. Eski mesai arkadaşlarını ziyaret ederek görüş alış-verişinde bulunan Müftüoğlu’nun her ziyareti yaklaşık 1 saat sürdü... Ziyaret sırasındaki samimiyet dikkatlerden kaçmadı..

 

Seçium bürosundan verdiği habere göre CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Buket Müftüoğlu, CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu üyeleri, Ereğli ve Alaplı teşkilatlarını temsilen Başkan Yardımcıları, önceki dönem Ereğli ve Alaplı Kadın Kolları Yöneticileri ve partinin gençlik kolları yöneticileri ile STK temsilcilerinden oluşan 22 kişilik bir heyetle CHP Genel Merkezine giderek; sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi hukuk ve seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Bülent Tezcan, Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile bir araya geldi.

 

CHP Ereğli’nin ‘Birleştirici Gücü’ olarak görülen Müftüoğlu ilk olarak CHP Genel Merkezinde, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ile görüştü.

 

KADIN VE GENÇ ADAYLARA POZİTİF AYRIMCILIK..

 

Ziyaret sırasında “Genel Başkanımız ‘Kadın ve Genç’ adaylara bir pozitif ayrımcılık uygulayacak. Bunu da inşallah listelere uygulamaya özen gösterecek “ diyen Tezcan; “Bu iktidar günden güne eriyor. Bunu açık açık görüyoruz. Bizlerde bunu hızlandırmak için 7 Haziran’a kadar çok daha sıkı çalışacağız. Eğer biz Türkiye’de iktidara yürüyeceksek, sizler bunu Zonguldak’tan başlatmanız gerekiyor. Geçen seçimlerde 2 çıkan milletvekilini 7 Haziran’da asgari 3’e çıkarmamız gerekiyor. Ayrıca sizlerden özel bir ricam var. Sandıklara muhakkak sahip çıkın”, dedi.

 

 “MÜFTÜOĞLU’NUN CHP’YE HİZMETLERİ GÖZ ARDI EDİLEMEZ!..”

 

Müftüoğlu son ziyaretini parti Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e yaptı. Ziyaret sırasında konuşan Tekin ‘Buket’i yakinen tanıyorum. Kendisi bir önceki dönem parti meclis üyemiz. Kendisinin Cumhuriyet Halk Partisine hizmetleri göz ardı edilemez. Burası onun yuvası’,dedi.

Tek tek Sivil Toplum Örgütü lider ve temsilcileri ile görüşen Tekin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na iletmek üzere Zonguldak ile ilgili notlar aldı. Ereğli CHP’yi toplayacak tek ismin Buket Müftüoğlu olması gerektiğinin altının çizildiği ziyaret Tekin’in ‘Hayırlı olsun’ sözleri ile son buldu..

 

Ziyaret sırasında telefon ile bağlanıp görüşlerini CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin’e bildirmek isteyen CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk ile Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’den de tam destek aldığı gözlenen Buket Müftüoğlu, CHP Genel Merkezinden tam not aldı.