Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı 1. Kongresini gerçekleştirdi:
Necdet Sarı, güven tazeledi

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanlığı 1. Olağan kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Necdet Sarı, tek listeyle girdiği seçimi kazanarak güven tazeledi. 
Genel Maden İşçileri Sendikası(GMİS) Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurulun açılış konuşmasını yapan Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, amaçlarının Milli görüşün gerçek manada temsil edilebilmesi olduğunu kaydetti. 
Kongreye Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Hak-İş Konfederasyonu Enerji – İş Sendikası Genel Başkanı olan Mahmut Altınsoy ile Bartın, Düzce ve Bolu İl Başkanları katıldı. 

“ERBAKAN HOCAMIZIN YOLUNDAN GİDECEĞİZ”
Merhum liderleri Necmettin Erbakan’ın yolundan gideceklerini ve bir başkasının şemsiyesi altına girmeyeceklerini vurgulayan Sarı, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Rahmetli Erbakan hocamız hangi yoldan gittiyse biz o yoldan gideceğiz. Hocamızın yapmadığı hiçbir şeyi yapmayacağız. Bir başkasının şemsiyesi altına girmeyeceğiz. Gayemiz ülkemizi, İslam coğrafyasını, dünyadaki mazlum Müslümanları kurtarmak." 

Yeniden Refah Partisi Zonguldak İl Başkanı Necdet Sarı, konuşmaların ardından tek listeyle gidilen seçimde yeniden başkan seçildi. (Haber Merkezi)