AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Kdz.Ereğli halkının gösterdiği teveccühle Belediye Başkanı olan Başkan Halil Posbıyık, AK Parti heyetini ağırladı.

AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Başkan Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

ŞAHİN “HER ALANDA YANINIZDAYIZ”

Başkan Posbıyık’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, “Güzel hizmetlerin yaşanacağı 5 yıl diliyorum.”dedi.31 Mart’ta güzel bir seçim yaşandığını söyleyen Şahin, “Netice ortada. Ereğli halkının taktiri sizden yana oldu. Halk ne diyorsa odur. Bize bu noktadan sonra ihtiyaç duyduğunuz noktalarda size destek vermek düşer. Her alanda yanınızdayız, bundan şeref duyarız.”dedi.

ÇAKIR, “HALKIN KARARI BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR”

Ziyarette konuşan AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, “Halkın kararı başımızın, gözümüzün üstündedir.” dedi. “Yeni dönemde sizlere limizden gelen katkıyı vermeye hazırız.” Diyen Şahin, “ Ereğli’yi birlikte daha güzel günlere taşımamız lazım. Ereğli farklılıklardan değil,  birlikteliklerden zenginlik kazansın istiyoruz.”şeklinde konuştu.

POSBIYIK, “SEÇİMİ EREĞLİ HALKI KAZANDI”

Ziyarette ve özellikle ziyarette Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’in bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Posbıyık, “Nazik ziyaretinize ve güzel dileklerinize teşekkür ederim. Bugünkü ziyaret beni ziyadesi ile mutlu etti.” dedi.              

“Seçimi a veya b şahsı değil, Ereğli halkı kazandı.” ifadesini de kullanan Başkan Posbıyık,  “Ereğli’nin ve Ereğli belediyesinin sıkıntıları var. Bu sorunları çözme adına gayret edeceğiz. Geçmişte uzlaşmadan uzaktık ancak bu kez ortama daha değişik bakıyorum. Bu dönemde tüm siyasi partiler ile iyi ilişkiler içinde olup, Ereğli’nin ana meseleleri üzerine hep beraber gideceğiz” dedi.

 

Gerçekleşen ziyaretin bu anlamda kendisine cesaret verdiğini de belirten Posbıyık, “31 Mart’ta etik kurallar içinde güzel bir seçim oldu. Tüm adayları tebrik ediyorum. Örnek bir Demokrasi hareketiydi. Bundan sonra politika ve siyaset yapmayı düşünmüyorum. Hep beraber olacağız. Bu memleketin yeni siyasetçilere ihtiyacı var. Onlara öncülük yapma fırsatı vermeliyiz. Partisi hiç önemli değil. Bizler ağabeylik yapıp, Ereğli’nin meselelerini çözme noktasında birlik ve beraberliği tesis etmeliyiz” dedi.