“Oy verin unuzu verin, bakan çıkartalım” 

CHP Zonguldak Milletvekili adayları Şerafettin Turpcu, Harun Akın ve Deniz Yavuzyılmaz Zonguldak Belediyesi personeli ve köprü altı esnafını ziyaret ederek seçimlerin önemine değindiler.

Turpcu’nun seçim danışmanlığından yapılan açıklamaya göre CHP Zonguldak Milletvekili adayları Şerafettin Turpcu, Harun Akın ve Deniz Yavuzyılmaz Zonguldak Belediyesi personeli ve köprü altı esnafını ziyaret ederek seçimlerin önemine değindiler.

Belediye çalışanları ve esnaflardan oy isteyen CHP Milletvekili Adayı Şerafettin Turpcu, Zonguldak’ın ufak tefek işlerle kalkınmasının imkansız olduğunu ve destek verilirse bu kentin mutlaka bir bakan çıkaracağını savundu.

Turpcu, Zonguldak’ın mağdur edilmiş bir kent olduğunu vurgulayarak, “kentleşmeyle ilgili olarak da “Zonguldak’taki evler çok eski ve konutlarla ilgili de bir çalışma yapılması gerekiyor. AK Parti hükümeti Türkiye genelinde TOKİ’yle ilgili çalışmalar yaptılar ama bu bölgeye hiçbir şey yapmadılar. Türkiye’nin en eski şehri Zonguldak ama daha yollarımız tünellerimiz bile bitmedi. Zonguldak mağdur bir il”” dedi.

UFAK TEFEK İŞLERLE KALKINAMAYIZ

Turpcu; “Filyos ile ilgili çok konuştular ama şuan hiçbir şey yapamadılar. Biz o konuyu da ele alacağız. Zonguldak’ı baştan sona kadar imar edeceğiz. Bu işler milletvekili düzeyinde kolaylıkla yapılacak işler değil. Biz partimizin ciddi bir milletvekili artışının sağlanacağını ve iktidar olacağına inanıyoruz. Bize sizde destek verirseniz bu kentin bakan çıkartacağını da düşünüyorum. Biz bu bölgenin kalkınmasıyla ilgili ciddi yatırımlar yapacağız. Ufak tefek işlerle bu şehrin kalkınması imkansızdır. Bu büyük işler de CHP iktidarında yapılacak”” şeklinde konuştu.

Turpcu, Akın ve Yavuzyılmaz’a ziyaretlerde İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, Zonguldak Belediye meclis üyeleri ile partililer de eşlik etti.