Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Beraberindeki meclis üyeleriyle birlikte Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği’ni ziyaret eden Posbıyık’ı Beşiktaş taraftarı kapıda meşaleler ile karşıladı.

KARAARSLAN : ‘TARKAN BAŞKANIMIZI SİZE VERMEKTEN ÇOK ONURLUYUZ ’

Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tuncay Karaarslan yaptığı konuşmada CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve meclis üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dilere getirerek.‘’ Sizlere bu yolda başarılar diliyoruz dernek olarak ve yönetim kurulu olarak. Allah yolunuzu açık etsin. Değerli bir başkanımızı size verdik. Canımız ciğerimiz bizim. Kdz.Ereğli Beşiktaş Taraftar Derneği’nin kurucu başkanlarından. Tarkan başkanımızı size vermekten çok onurluyuz. Bizim derneğimize gösterdiği başarıları sizlerle de Ereğli’mize hizmet edeceğinden adımız gibi eminiz.  Başkanımızın derneğimize katkıları çok, Ereğli’ye de hizmet edeceğini düşünüyoruz ve inanıyoruz. Sosyal dernekçiliği Ereğli’ye getiren adam Tarkan başkandır.’’

‘BİZE GÖSTERDİĞİNİZ İLGİDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halil Posbıyık:’’Başkan teşekkür ederim. Bütün sözlerine gönülden katılıyorum. Ancak Tarkan Başkan’ı siz bana vermediniz ben Tarkan Başkan’ı aldım. Çok naziksiniz her zaman olduğu gibi,  çok sosyalsiniz , buraya girerken yaptığınız karşılama için, Beşiktaşlılara yaraşır bir tarzda karşılama için çok teşekkür ediyorum. Bana ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz teveccühü yakınlıktan dolayı çok teşekkür ediyorum. Sağolun varolun.

‘BURASI BİZİM EVİMİZ’

Yıllardır Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanlığı yapan ve şuan Belediye mecli üyesi adayı olan Tarkan Atik Beşiktaşlı’lara hitaben yaptığı konuşmada: ‘’Hepinize çok teşekkür ediyorum. Beşiktaşlıların evi nasıl olur göstermiş oldunuz. Senelerden beri hep sırt sırta omuz omuza gittik. Şimdi daha büyük hizmetler için Halil Başkanımızla yola çıktık. Hepimiz her zaman biriz. Burası bizim evimiz. Herkese teşekkür ediyorum gönülden. Hepinizden Allah razı olsun.’dedi.

Çok keyifli ve renkli geçen ziyarette Halil Posbıyık’a, Başkan Tuncay Karaarslan tarafından Forma hediye edildi ve ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.