CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği STK ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, STK ziyaretleri kapsamında Kdz. Ereğli Öğberler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Taytekin ve yönetim kurulu üyeleriyle bir bir araya geldi.

Kdz. Ereğli Öğberler Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Taytekin, ‘‘Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli Başkan Adayı Halil Posbıyık’a derneğimize yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder. Çıktıkları bu yolda başarılar dilerim’’dedi.

‘Bu bölgede çok büyük sıkıntılar var’ diyen Posbıyık konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

‘‘Tekrar söylüyorum buralara geliyorlar, insanları kışkırtıyorlar. Lütfen bunlara kanmayın. Daha evvel söylemiştim bu işleri biz çözeriz. Benim hayatım belediyecilikle geçti.1971 yılında mühendis oldum. Belediyeye Fen İşleri Müdürü olarak girdim ve ilk maaşımı Ereğli’den aldım. Türkiye’de belediyecilik konusunda uzmanım. Buraya ne yapılması gerektiğini iyi bilirim. Bunlar belediyeciliği bilmez. Bu işi biliyorum. Bu işin çözüm yollarını biliyorum. Bu işi bırakın ehline, bizde bu işleri yapalım.’’dedi ve yapacakları projeler hakkında dernek yöneticilerine bilgiler verdi.

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.