Eğitim-Bir-Sen Ereğli İlçe Temsilcisi Ziya Babal, kendisini ziyaret eden CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın toplumsal barış açısından doğru bir yaklaşım içinde olduğunu söyledi.

Babal, “Siyaseten de çok doğru bir şey yapıyorsunuz, toplumsal barış açısından da bu böyle olmalı. Bu açıdan da sizleri tebrik ediyorum. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum.”

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim çalışmaları çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, Eğitim-İş Sendikası Kdz. Ereğli Temsilciliği ziyaretinin ardından beraberindeki Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Eğitim-Bir-Sen Ereğli İlçe Temsilcisi Ziya Babal’ı ziyaret etti.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları daha sonra Eğitim-Bir-Sen Ereğli İlçe Temsilcisi Ziya Babal’ı ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Ereğli İlçe Temsilcisi Ziya Babal, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ziyaretinizden oldukça memnun oldum. Ben ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Bizim toplumumuzda böyle olması gerekir. Biz sizi tanımalıyız, siz bizi tanımalısınız. Olay budur. Benim üyelerimin çoğunun da ciddi manada Sayın Başkana oy vereceğini düşünüyorum. Siyasetende çok doğru bir şey yapıyorsunuz, toplumsal barış açısından da bu böyle olmalı. Bu açıdan da sizleri tebrik ediyorum. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum’ diyerek konuştu.

CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ve beraberindeki Belediye Meclis Üyesi Adayları da kendilerine yakın ilgi ve destek veren Eğitim-Bir-Sen Ereğli İlçe Temsilcisi Ziya Babal ve üyelerine teşekkür ederek ayrıldılar.