Saadet Partisi Kadın Kolları İl Divan Toplantısı'na katılan İl Başkanı Burak Erol'dan ABD'ye sert tepki...

"YÜZYILIN SAÇMALIĞI" 


Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, İl Kadın Kolları’nın Divan Topantısı’nda yaptığı konuşmada, ABD'nin İsrail'le Kudüs'ün başkenti ilan edilmesini içeren anlaşmasını sert bir şekilde eleştirdi.

ABD'nin politikasının İsrail'i korumak üzere kurulduğuna dikkat çeken Burak Erol, şunları ifade etti:

YÜZYILIN SAÇMALIĞI

Dün itibariyle vuku olan bir Hadise var. Bu konuyla ilgili kısa bir açıklamanız olacak. Siyonist İsrail rejiminin emellerine hizmet eden yüzyılın anlaşması planı saçmalığı var. Mevcut Başkan (TRUMP) kendinden başka bir husus düşünmeyen, materyalist kafa yapısına sahip bir kişidir. İslam âlemi bu kararla rencide edilmeye çalışılıyor. ABD'de hangi başkan gelirse gelsin bir numaralı politikası İsrail ezeli ve ebedi dostumuzdur politikası geçerlidir. ABD’nin en önemli görevi İsrail'in güvenliğini sağlamaktır.

ABD hem tüm ülkelerin Ticaret ve siyaset kılcal damarlarına kadar yerleşmiş bir mikroptur. Bunu atmanın ve temizlemenin tek yolu Müslümanların birliği ve dirliğidir"

Başkan Erol, Kudüs’ün başkent ilan edilmesi ile ilgili olarak da “Genel  Başkanımız ‘Filistin’deki zulmü tüm dünyaya haykırabilmek hem de ülke çapında dile getirebilmek için büyük bir miting organize edeceğiz’ dedi.” ifadesini kullandı.

HANİFE AYDIN: ALLAH YÜZ AKLIĞI VERSİN

Kadın Kolları Başkanı Hanife Aydın da yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Bugün burada ilçelerimizin katılımıyla Kadın Kollarımızın il divanını yapıyoruz. Yapacağımız çalışmalar hakkında istişareler yapıyoruz. Bu arada başkanımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Yüz akları diliyorum. Zonguldak’ımız ve ülkemiz için hayırlara vesile etsin inşallah. Bizler inşallah haktan, hukuktan ve kardeşlikten yana duruşumuzu bozmadan sürdüreceğiz”

Haber: Şebnem Saka