Saadet Partisi İl yönetimi, İYİ Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Saadet Partisi İl Başkanı  Burak Erol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen'e makamında ziyaret gerçekleştirdi.

Kozlu Belediye Başkanını ziyaret ettik, Kozluyla ilgili düşüncelerimizi ifade ettik. Akabinde de il başkanımızı ziyaret ettik. Yeni bir kongreden çıktılar. Mazbatasını saat 14.00 gibi aldılar. Kendilerine görevlerinde hayırlı bereketli bir çalışma dilemek üzere ziyarete geldik. Cenab-ı Hak inşallah Zonguldak'ı hep beraber iktidarıyla, muhalefetiyle hiç kimseyi ötekileştirmeden yönetmeyi nasip etsin. Zonguldak zor bir coğrafya. Hem siyasal hem de genel anlamda çok  sorunları var. Bu konularla ilgili inşallah müzakere yapacağız. Müzakerelerimiz devam edecek. Ben bütün İYİ partili arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.

"ZONGULDAK HER ZAMAN DEMOKRASİNİN GÜZEL ÖRNEKLERİNİ VERMİŞ BİR KENTTİR"

İYİ Parti İl Başkanı Emekli Vali Yavuz Erkmen de ziyaret için Saadet Partililere teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Ben de Sayın İl Başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyeleri ile basın mensuplarımıza hoş geldiniz deyip teşekkür ediyorum. Birkaç gün önce kongremizi gerçekleştirdik. Mazbatamızı aldık. Bizi düşündükleri ve bizlere bu beraberliği yaşattıkları için değerli il başkanımıza ve yönetim kurulundaki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Biz Zonguldak'ta her zaman demokrasinin güzel örneklerini vermiş bir kentiz. Hangi görüşte olursa olsun her zaman bir araya geliriz. Kentin çıkarları için her zaman bir araya gelinir. Saadet Partisi ile İYİ Parti arasında sadece yereldeki sorunlara karşı birlikteliğin ötesinde ülkenin genel sorunları konusunda da bir iş birliği vardır. Bu da bizim güçlendirilmiş, iyileştirilmiş parlamenter sistem dediğimiz bu sisteme dönüş yolunda bir görüş birlikteliğimiz vardır ve bildiğiniz gibi Millet ittifakı içerisindeyiz. Kendilerine tekrar bu nazik ziyaretleri için teşekkür etmek istiyorum"

Daha sonra İl Başkanı Burak Erol, Erkmen'e merhum liderlerden Necmettin Erbakan'ı anlatan 'Davam' isimli kitap hediye etti. 

(Haber: Şebnem Saka)