Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Op.Dr.Hüseyin Uysal, ekibiyle birlikte sahil turuna çıktı. Vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Uysal, gösterilen ilgi ve destek karşısında; “Sizler benim yanımda olduğunuz müddetçe güzel hizmetler yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Seçim gezilerini mahalle ziyaretleri ve Sivil Toplum Örgütü ziyaretleriyle sürdüren Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi (BBP) Başkan Adayı Hüseyin Uysal, hafta sonu ekibiyle birlikte sahil turuna çıktı, vatandaşlarla kucaklaştı.

Başkan Hüseyin Uysal, beraberinde eşi Sevim Uysal, BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve Uysal gönüllüleriyle birlikte Pazar günü sahilde bulunan işyerlerini ziyaret edip vatandaşlarla kucaklaştı.

Alperen Gençliğinin de destek verdiği Uysal, Yaşlılar-Gençler Evi, Kafeteryalar, Çay Ocakları, Gözlemeciler ve Belediyenin Sosyal Tesisleri olan Çilek kafe, Su Ürünleri kafe ve Sahil kafede vatandaşlarla tek tek tokalaşarak 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Gördüğü ilgi ve destek karşısında oldukça duygulanan Başkan Hüseyin Uysal; “Güzel Şehrimin Güzel İnsanlarının bu desteği arkamızda olduğu müddetçe güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Kdz.Ereğli huzurlu bir şehir olmaya devam edecek” dedi.