CHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, seçim gezilerine devam ediyor. Zonguldak İnağzı Mahallesinde bir eve konuk olan Şanal'a ilgi büyük oldu. Ziyarete İl Başkanı Hakkı Güney ve CHP Meclis üyesi adayları da eşlik etti. Şanal'a otobüs fiyatlarının pahalılığından yakınan mahalle halkı Şanal'dan göreve geldiğinde buna bir çözüm bulmasını isterken sosyal yaşam alanlarının olmadığını belirtti.

İnağzı muhtar adayı Kemal Ünal; "Başkanım emeklimizin vakit geçireceği bir alan yok. Herkesin yararlanabileceği sosyal yaşantının canlanacağı bir tesis istiyoruz. Gençlerimiz işsiz, devamlı göç veriyoruz. Baz istasyonlarını tepemize diktiler. Bunlardan kurtulmak istiyoruz" dedi.

Zonguldak Belediyesi'nin bu tür sorunlarda ancak taraf olarak çözüme ulaştırabileceğine vurgu yapan Şanal, "Biz temiz çevre belediyeciliği olarak yola çıktık. Elimizden ne geliyorsa sizlerin mutluluğu için yapacağız. Sosyal tesisler olarak milli emlakla görüşüp ne gerekiyorsa yaparız. Her mahalleye çocuklar oynarken gelişeceği parklar ve spor kompleksleri yapmak projelerimiz içerisinde var. Asfalt tesisi kurup kendimiz üretip, kendimiz tüketmek istiyoruz. Aynı zamanda çevre belediyeleri de bu işin içine katmak istiyoruz. Kendi asfalt tesisimizi kurarsak Zonguldak'ı belediyecilik olarak yukarılara taşıyacağız. Bize güvenin ve destek verin" şeklinde konuştu.