Kılıçdaroğlu öncesi Şenol Şanal konuştu. 
 

Şenol Şanal, “Güler yüzlü sıcakkanlı sevgili Zonguldaklılar hoşgeldiniz. Göreve talibiz dedik. İşte şimdi huzurlarınızdayız. Yaratılmışların en şereflisi insana hizmet için yola çıktık mahcup olmayacağız. Bu şehirde yaşayan herkesin yüzünü güldürecejk herkesin hayır duasını alacağız.

Yaşlılarımıza sahip çıklacağız. Benim kimsem yok mu diyenlerin bundan sonra belediyesi olacak. Saracak sarmalayacak onlara bakacağız. Gençlerimize eğitimlerine destek olmak üzere bir konservatuvar açacağız dedik. Gençlerimizin kültürle, sanatla edebiyatla kendini geliştirmesinin önünü yapacağız. Meslek kursuyla kadınlarımıza meslek edindireceğiz.

Cenaze hizmetlerinde de en üst hizmetleri hayata geçireceğiz. En küçük bir para da almayacağız.

Suyun kalitesini artıracağız. Suda 1 Nisan itibariyle yüzde 25 ucuzluk başlıyor, ucuzluk. ÇTV’de de en az yüzde 25 indirim yapacağız.

Asfalt tesisi kuracağız. Ürettiğimiz standartları yüksek olan asfaltları pırıl pırıl asfaltla 6 ay içerisinde bu şehirde yol sorunu kalamayacak.

Sizlerle ucuz ve kaliteli hizmetleri sürekli hizmetleri birlikte yapacağız. Atatürk’ün önderliğinde Cumhuriyetin ilkelerinden ayrılmadan kaliteli hizmetleri yapacağız ve kimsenin bizi aldatmasına izin vermeyeceğiz. Bu şehrin hizmetkarı olarak ben ve arkadaşlarım hizmet yapmaktan huzur bulacağız. Martın sonu bahar Zonguldak"