31 Mart yerel seçimleri Zonguldak genelinde tamamlanmış olmasına rağmen Muslu beldesinde hayat bir türlü normale dönemedi.

Tehdit -gasp- darp ve karalamanın havada uçuştuğu beldede şimdi de AKP Muslu Belde Başkanı İbrahim Adıyaman gerilim üretme kervanına katıldı. Sosyal medya hesabından tehditvari paylaşımda bulunan Adıyaman, “Herkes ayağını denk alsın. Asıl mücadele şimdiden sonra başlıyor” diyerek gerilimi tırmandırmaya devam etti.

TEHDİT-GASP-DARP-KARALAMA HAVADA UÇUŞUYOR…ZEKİ TOSUN SEYREDİYOR…

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart gecesi yapmış olduğu balkon konuşmasında “Bazı yerlerde kaybetmiş olmamızın sebebini, kendimizi yeterince anlatamamış, gönüllere girememiş olmamıza bağlıyorum” sözlerine karşın, Muslu AKP Belde Teşkilatı’nın halkta büyük antipati uyandıran hırçın politikalarına devam etmesi ve AKP İl Teşkilatı’nın buna sessiz kalmasına  anlam verilemedi.

“HERKES AYAĞINI DENK ALSIN”

Muslu AKP Belediye Başkan adayı Murat Kabuk’un belediye işçisini cadde ortasında tekme tokat dövdüğü görüntülerin gazetemiz internet sitesinde yayınlanmasının hemen sonrasında AKP Muslu belde başkanı İbrahim Adıyaman’ın sosyal medya hesabından “Herkes ayağını denk alsın. Asıl mücadele şimdiden sonra başlıyor” şeklinde açıklama yapması çok manidar bulundu.  Bununla da yetinmeyen AKP belde teşkilatı, provakatif eylemlere müsaade etmediği için Jandarma ilçe Komutanını hedef aldığı ve hakkında karalama kampanyası yürüttüğüne dair ciddi bilgilere ulaşıldı.

ZEKİ TOSUN NEDEN SEYİRCİ KALIYOR?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart gecesi yapmış olduğu balkon konuşmasında “Bazı yerlerde kaybetmiş olmamızın sebebini, kendimizi yeterince anlatamamış, gönüllere girememiş olmamıza bağlıyorum” diyerek öz eleştiri yapmasına rağmen,kullandığı üslup ve takındığı hırçın tavırlar ile taraflı tarafsız herkesin eleştiri odağı haline gelen Muslu teşkilatının halkta büyük antipati uyandıran bu tavırlarına AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un seyirci kalması akıllarda soru işareti bıraktı.

MUSLU’DA NELER OLMUŞTU?

Varan1: Muslu Akp belediye başkan adayı Murat Kabuk, CHP’nin mitinginin olduğu saatte AKP araç konvoylarını miting alanından seyircilerin arasından geçirmeye kalkmış ve Jandarma’nın erken istihbaratı ve almış olduğu geniş güvenlik tedbirleri sayesinde olası büyük bir facianın önüne geçilmişti.

Varan2: Aynı gece belde de AKP’liler tarafından CHP araçlarının önü kesilmiş ve bir kişi oğlunun yanında fiziki saldırıya maruz kalmış ve bir kişinin de aracının dikiz aynaları kırılmıştı.

Varan3: Seçimlerin ertesi günü belediyede çalışan bir işçi AKP mensubu iki kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğramış, hemen akabinde olay yerine gelen AKP adayı Murat Kabuk tarafından tekme tokat dövülmüştü. Olayın basına yansımasından sonra AKP adayı Kabuk, Elmas Tv canlı yayınına bağlanarak özür dilemişti.