Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi Selim Alan, halka hitap etti. 

AKP İl Başkanı Zeki Tosun’un ardından sahneye çıkan Zonguldak Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan, halka hitap etti.

 

Alan, şunları söyledi:

 

“Kent park projesini hayata geçireceğiz. Yaşlılar ve gençler için güzel bir alan olacak. Eski Kızılay binasının ve çevresinin olduğu alanı Nergis parkta güzel bir alan olacak. Deniz’in kenarındayız, denizin tadını çıkaracağız, çayımı kahvemizi içeceğiz. Tersane ve millet bahçesini hayata geçireceğiz. Burası bizim memleketimiz. Başka Zonguldak yok. Biz Gönül belediyeceliği istiyoruz. Kapı hiç bir zaman kapanmadı. Buradan size söz veriyorum. Kapı ağzına kadar açık olacak. Teşkilatlarımızla mahalle başkanlarımızla birlikte çözeceğiz. İnşallah Sayın Cumhur başkanımız gereğini söyleyecek. 8 ilçemiz ve 17 beldemizle gereğini söyleyecek. Vatandaşımız şunu söyleyecek iyi ki Ak Parti gelmiş diyecek. Şurada 26 gün kaldı kadınlarımız açık güveniyorum kapı kapı gezeceğiz. Hanımlarda şu işin ucun tutun. Türkiye’nin en genç belediye başkanı var. Meclisimiz de en genç mevki adaylarımız var. Bu işi sizlerle bitirileceğiz

 

Türkiye’nin en büyük köyü sıfatını sileceğiz. Omuz omuza vererek Türkiye’nin en büyük köyü sıfatını sileceğiz. Her birinizin desteğine ihtiyacımız var”