CHP Zonguldak Belediye Başkan adayı Şenol Şanal Birlik Taksi Durağı'nı ziyaret ederek taksici esnafı ile bir araya geldi.

Ziyarette Şanal'a Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti.

Taksici esnafı ile sohbet eden Şanal; "Bana güvenin bütün sıkıntıları beraber aşalım. Evet, alt yapı sorunlarımız vardı ama aşıldı. 4 yıl önce doğalgaz yoktu. Şimdi sorunlar aşıldı. Doğalgaz işleri İstanbul, Ankara'da 10 yıl sürdü. Bakın diğer adaylar asfalt tesisini ağzına bile almıyor. Biz Asfalt tesisi ile belki yollarınıza gül dökemeyiz ama asfaltlanmadık yolunuz kalmayacak. Durak sorununuz olduğunu biliyorum. Sorunlara hakimim. Bize güvenin" dedi.

"HODRİ MEYDAN"

Taksicilerin dün akşam Kanal Z'de yayınlanan 'Şeçim Özel' programına  Ömer Selim Alan'ın neden katılmadığını sorması üzerine Şanal; "Biz daha önce belirtmiştik. 5 adaydan bir tanesi bile katılmazsa biz katılmayacağımızı söylemiştik. Ne yapalım, hastalanmış. Gelememiş. Biz de daha önce söylediğimiz sözü tuttuk. Katılmadık. Selim Benim kardeşimdir. Çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kendisini projelerimizi tartışmak üzere bir programa davet ediyorum. Gelsin Zonguldak halkının huzurunda projelerimizi tartışalım" dedi.

GİYSİ PAZARI ESNAFINDAN ŞANAL’A TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Soğuksu’da bulunan giysi pazarı esnafına ziyarette bulundu.

Ziyarette, Millet İttifakı Zonguldak Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer Şanal’a eşlik etti.

Giysi pazarı esnafı Başkan adayı Şenol Şanal'dan talep ve isteklerde bulunurken, Şenol Şanal ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Esnaf arkadaşlarımızın sorununu daha önceden biliyorum. Başkan yardımcılığı görevim esnasında burada bunun sıkıntısını getiren her arkadaşımızı bir ağabey, kardeş düşüncesi ile dinledik. Sorunları ve çözümlerini de biliyoruz. Burada gördüğümüz şu, biz pazar esnafı kurumun hakim olan kurumla ilgili bütün sorunların çözümü noktasında şahsım ve arkadaşlarımı yeterli görüyorlar. Bu donanımla Zonguldak'ı yöneteceğimiz konusunda kanaat getirmişler. Tam destek vereceklerini söylüyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Herkesin yüzünü güldüreceğim. Buradaki esnaf arkadaşlarımıza birlikte oturarak, konuşarak herkesin sorunu çözeceğimizi kabul ettik” diye konuştu.

(Şebnem Saka)