MHP’den aday adayı olduğunu duyuran Şeyma Elmas Acar Songür:

“KADINLAR İÇİN ADAYIM”

Mimar Şeyma Elmas Acar Songür, MHP’den Zonguldak Milletvekilli aday adayı olduğunu dün parti binasında açıkladı.

İşadamı Davut Acar’ın kızı Şeyma Elmas Acar Songür, “Zonguldak için, genlik için, kadınlar için MHP’den aday adayı olduğumu açıklıyorum” diyerek destek istedi.

İl Başkanı Hamdi Ayan, partilerinde aday bolluğuna değinerek,  Zonguldak’tan en az 3 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini yeniledi.

MHP’nin Türkiye siyasetinin yanı sıra Zonguldak siyasetini de belirler aşamasına geldiğini vurgulayan Ayan; “Zonguldak’a hizmet edebilmek, kadınların öncüsü olabilmek vv onların sözcüsü olabilmek için MHP’den katkı sağlaya bilmek için bugün aramıza gelmiş bu cesaretini göstermiştir. İşte bölesi kırılgan bir süreçte milliyetçi ülkü camiasının içerisine girerek bizlere katkı sağlayan, destek veren değerli aday adaylarımın hepsine ayrı ayrı huzurlarınızda teşekkür ediyorum” dedi.

“TAKDİR DEVLET BAHÇELİ’YE AİT”

 “Zonguldak’ın genç yüzü ve gençliğin temsilcisiyim” diyen aday adayı Şeyma Elmas Acar Songür; “Zonguldak’ta en genç bayan adayım. Kadın haklarının günümüzde yok sayıldığı aşikâr, kadına şiddetin, tecavüzlerin, kadın cinayetlerinin ayyuka çıktığını görüyoruz.  Bundan dolayı kendimi kadınlara sorumlu hissediyorum. Huzurunuzda Özge can kardeşimiz ve adını bile asla duymadığımız birçok katledilen kadınlarımızı rahmetle anıyorum. Türkiye’nin bölünmemesi için var olan bütününü sürdüre bilmesi için, Zonguldak için, genlik için, kadınlar için MHP’den aday adayı olduğumu açıklıyorum. Genel merkezimizle birlikte huzurunuzda hazırız. Bundan sonra taktir Sayın Genel Başkanım Devlet Bahçeli’ye ait” şeklinde konuştu.

Haber: Nermin AKKAYA