Kredi kartı ile faizcilik yaptığı iddialarını yalanlayan AKP Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser, Aday adayları ile muhalefetin karalaması olduğunu söyledi.

“TEFECİLİK YAPTIĞIM YALAN”

AKP Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser daha önce Halkın Sesin’de yayımlanan ve beldede konuşulan kredi kartı ile faizcilik yaptığı iddialarına net cevap vererek, “Hepsi yalan iftira. Biz üç erkek kardeşiz. Hepimiz esnaflık yapıyoruz. Atadan esnafız. 60 yıllık ticaretimiz var. Öyle olsa bizden kimse alışveriş yapmaz” dedi.

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cevdet Akgün’ün iddialarla ilgili olarak sorularına cevap veren AKP Çatalağzı Belediye Başkan Adayı Ersun Gülser, “Bu iddialarla ilgili olarak siz haber yaptınız. Başka Gazeteciler bu iddialar üzerine bana geldi para istedi. Biz ailecek esnaflık yapıyoruz. Bu iddialar doğru olsa kimse bizden alışveriş yapmaz. Tüm bu iddialar asılsız ve yalandır. İftiradır” dedi.

ADAY ADAYLARI ALEHİMDE

AKP’den 14 aday adayı olduğunu kaydeden Ersun Gülser, “Şimdi aday adayı olan arkadaşlar partilerinin ve benim aleyhimde çalışıyor. Belediye Meclis Üyelerinden sadece iki kişi beni destekliyor. Diğerlerinin hepsi aleyhimde. Hakkımda karı-kız v.s, alkol gibi bir çok iddia ortaya atıyorlar. Bunların hepsi yalan ve iftira. Asılsız iddialar bular. Kesinlikle doğru değil” dedi.

ERDOĞAN DEMİR’İN ELİNİ DAHİ SIKMADIM

AKP Çatalağzı Adayı Ersun Gülser, Kendisinin kamuoyunda termik santrallerden yana olduğu iddialarına da cevap vererek, “Beni yeni termik santrallerden yana olduğum kamuoyunda söyleniyor. Asla böyle bir şey yok. İşadamı Erdoğan Demir’in adayı olduğum söyleniyor. Ona termik santral kurdurmak için aday olduğum söyleniyor. Tüm bunlar asılsız iddialar ve yalandır. Evet işadamı Erdoğan Demir’i tanırım. İnanın bugüne kadar daha elini sıkmadım. Konuşmuşta değilim. Böyle iftiralarla beni karalıyorlar” diye konuştu. (Cevdet AKGÜN)