(Mustafa ÖZDEMİR)
ÖZEL
 HABER -
Geçtiğimiz Ocak ayında kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışında günler süren su kesintisi ve açılmayan yollar yüzünden vatandaşın ve muhalefetin hedef tahtasına koyduğu Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan’ınwhatsapp grubundan AKP İl Başkanı Zeki Tosun ve Merkez İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek’e tehditvari ifadeler ve sokak jargonuyla racon kestiği ortaya çıktı. İsim vermeden muhalefetin karla mücadeleye yönelik eleştirilerine yanıt vermeyen Tosun ve Ayçiçeği “lal olmak” ile suçlayan Selim Alan, “Bundan sonra herkes ektiğini biçeçecek. Azdan az, çoktan çok gidecek” yazarak kendince partiye ayar verdi.

HERKES EKTİĞİNİ BİÇECEK

Halkın Sesi’nin ulaştığı whatsapp yazışmalarında Selim Alan, AKP’li belediye meclis üyeleri, İl Başkanı  ve merkez ilçe başkanının bulunduğu platformda adeta gerçek yüzünü ortaya koydu. Aynı grupta, kendi partilisine derdini anlatamayanın vatandaşa hiç anlayamayacağını yazan Selim Alan, “Karla mücadelede yanımızda olmayanları da tarihe not ediyoruz. Herkes oldu lal. Bundan sonra herkes ektiğini biçecek. Zor gününüzde yanımızda olmayanların güzel günlerde yanımızda yeri yok” dedi.

KARŞI CEPHEYE GEÇMEK İSTEYEN GEÇSİN

İl kongresi öncesinde Zeki Tosun’a olan muhalefeti ve “Yeniçeri hareketi”nin öncüsü olarak bilinen Başkan Selim Alan, parti teşkilatıyla olan çatışmasını aynen yansıttığı yazışmalarını rakip siyasi partiye söylenmeyecek şu sözlerle bitirdi: “Teşkilat işini yapacak biz işimizi. Karşı cepheye geçmek isteyen buyursun geçsin. Bugüne kadar bana yapılan bu partide kimseye yapılmadı. Hep sükuneti korudum. Artık tamam. Azdan az çoktan çok gider”

Selim Alan’ın bu yazışmaları karşısında kimsenin tek satır cevap vermediği dikkatlerden kaçmadı.