AKP İl Başkanı Zeki Tosun, Davutoğlu'na tepki gösterdi!

"GELECEK YALANLA İNŞA EDİLMEZ"

AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, AKP döneminin eski başbakanlarından olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Fox Tv'deki açıklamalarına tepki gösterdi.

Zeki Tosun, açıklamasında, şunları söyledi:

"Ülkemizin zor bir dönemden geçtiği bu günlerde Covid-19 gibi ciddi bir virüs salgını ile uğraşırken Devletimiz tüm birimleri ile can siperhane çalışmakta. Genel Başkanımız tarafından bir dönem Başbakanlık makamına getirilen Ahmet Davutoğlu bu sabah çıktığı Fox televizyon kanalında kendisinin İstifa ettiği dönem 2016 ya ait dönemin İstanbul il Başkanı Selim Temurci demiş ki “bütün il başkanları istifa etmeye hazır” beyanınız gerçeği yansıtmamaktadır. Mesnetsiz, iftiraya varan, zan altında bırakan, akıllara ziyan ifadeleriniz ASLA KABUL EDİLEMEZ.

Kaos ve algıları ile zirve yapmış Fox Tv nin halk tarafından mimlenmiş programlarına çıkarak AK Parti dönemlerini karalamaya çalışan Davutoğlu bir dönemki çalışma arkadaşlarına da hakaret ederek Düşük Profilli Bakan ithamında bulundu. Tüm vatandaşlarımız tarafından takdir ile karşılanan çalışmalara gölge düşürmeye çalıştı. Günlerdir uykusuzca mücadele eden Bakanlarımızı ve çalışmalarını hafife alarak itibarsızlaştırmaya çalışması içindeki hazımsızlığı tekrar görmemizi sağlamıştır.

Bu talihsiz nefret dili ile hırsına nasıl yenik düştüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Düşük Profilli Başbakan olarak tarihe geçmesinin hezeyanını yaşıyor.

 2016 yılında da görevimin başında bir İl Başkanı olarak sizinle birlikte İSTİFA ETMEYİ ASLA DÜŞÜNMEDİM. Bugün halen onurla, gururla görevinin başında olan bir İl Başkanı olarak davamızın Tek Bir Lideri vardır o da Recep  Tayyip Erdoğan’dır.  

Doğrusu; AK Parti Zonguldak İl Başkanı olarak ne şahsım nede hiç bir teşkilat mensubumuz sizinle beraber istifa etmeyi DÜŞÜNMEDİK!!! Bir an olsun dahi aklımızın ucundan bile GEÇİRMEDİK!!! Aksine o gün olduğu gibi bugün de sonuna kadar Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz.

GELECEK yalanla inşa EDİLMEZ." (Haber merkezi)