AK Parti İl başkanı Zeki Tosun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Zonguldak halkına teşekkür etti.

Her seçim döneminde Zonguldak’a gelerek kendilerini yalnız bırakmayan, Zonguldak halkına ve madenciye duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun 4 Mart Pazartesi günü Madenci anıtında gerçekleştirilen mitinge katılan Zonguldak Halkına da teşekkür etti.

Önceki gün Madenci Anıtında gerçekleştirilen Mitinge katılım sağlayan Zonguldak halkının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdiği sevginin ve coşkunun karşılığını 31 Mart tarihinde alacaklarına inandıklarını dile getiren AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Zonguldak’ımıza, halkımıza ve Madencilere olan sevgisini, muhabbetini Madenci anıtında gerçekleştirilen mitinge katılarak bir kez daha göstermiştir.

Her seçim döneminde olduğu gibi 31 Mart seçimleri öncesinde de bizleri yalnız bırakmamış, teşkilatlarımıza ve tüm adaylarımıza sahip çıkmış, destek vermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımız halkımızın kendisine ve adaylarımıza gösterdiği sevgi ve muhabbetten memnun ayrılmış, halkımıza teşekkür etmiştir.

4 Mart Pazartesi günü madenci anıtında gerçekleştirdiğimiz mitingimize, hafta başı olmasına ve havanın aşırı soğuk olmasına rağmen büyük bir katılım gerçekleştirerek, Cumhurbaşkanımıza sevgi gösteren, muhabbet duyan Sayın Zonguldak halkımıza teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Mitingimizin başarılı ve coşkulu geçmesinde büyük emeği olan Gençlik Kollarımıza, liseli gençlerimize, Kadın Kollarımıza, Belde, ilçe ve il yönetimimize, Mahalle başkanlarımıza ve köy temsilcilerimize, Belediye Başkan adaylarımıza, Belediye ve İl Genel Meclisi adaylarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımıza gönül dolusu sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum.”