Genel Seçimlerde Zonguldak’ı sarı renge boyayan Ak Parti Teşkilatı, mazbatalarını almak üzere Zonguldak Adliyesi’ne gelen milletvekillerine coşkulu bir kalabalıkla destek verdi. Mazbata töreninin ardından Adliye binası önünde basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “Oy veren vermeyen bütün Zonguldaklılardan Allah Razı olsun. Mahallesinde görevli köy temsilcisine kadar herkesten Allah Razı olsun. Teşekkür ediyorum. Zonguldak’ı inşallah şaha kaldıracağız” dedi. Yıllarca Başsavcılık yaptığı kurumdan mazbatasını almanın verdiği heyecanı yaşayan AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Burada yıllarım geçti, duygulanıyorum. Adliyeyi çok seviyorum. Meclise gidip kaydımızı yaptıracağız. Süreyi Zonguldak ve Türkiye için en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu. 3’üncü sıra Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ise ““Bize rekor düzeyde oy veren Zonguldak halkına teşekkür ediyorum. Kaybettiğimiz süreyi telafi etmemiz gerekiyor. Yoğun mesaiye önümüzdeki günlerde başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Ulupınar, “Yoğun mesaiye başlayacağız”

“Bize rekor düzeyde oy veren Zonguldak halkına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Zonguldak, genel haritada kırmızı renkti. Genel Merkezimize karşı mahcup oluyorduk. Şimdi tekrar sarı renge boyandı. Herkese teşekkür ediyorum. Huzurlu bir seçim oldu. Daha çok çalışacağız. Zonguldak’ın sorunlarını biliyoruz. Seçim beyannamesindeki vaatleri gerçekleştirmek için yoğun bir çalışma sergileyeceğiz. Çıkması gereken kanunlar var. Kaybettiğimiz süreyi telafi etmemiz gerekiyor. Yoğun mesaiye önümüzdeki günlerde başlayacağız” dedi.

Özbakır, “Çalışmalarımızın karşılığını aldık”

Özbakır, “Yedi aydır çalışıyoruz. Çalışmamızın karşılığını da aldık.  İl ve İlçe teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Mazbatamızı da aldık. Meclise gidip kaydımızı yaptıracağız. Süreyi Zonguldak ve Türkiye için en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Yıllardır Başsavcılık yaptığı kurumdan Milletvekilliği mazbatasını alan Özbakır, “Ben bu merdivenlere alışkınım. Adliyeyi çok seviyorum. Burada yıllarım geçti, duygulanıyorum. Sık sık buraya gelmekte istiyorum. Ancak yanlış anlaşılmasından korkmuyor da değilim. Sonuçta burada yıllarım geçti” şeklinde konuştu.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “Öncelikle mazbatalarını alan vekillerimize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun. Üç vekil çıkartmış olmamızın mutluluğunu canı gönülden yaşıyorum. Oy veren vermeyen bütün Zonguldaklılardan Allah Razı olsun. Mahallesinde görevli köy temsilcisine kadar herkesten Allah Razı olsun. Teşekkür ediyorum. Zonguldak’ı inşallah şaha kaldıracağız” dedi.