Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, gece geç saatlere kadar sürdüğü seçim çalışmalarına gündüzleri de son hızıyla devam ediyor.

Turpcu, Pazar gününü de memleketi olan Çaycuma bölgesinde sürdürdü. Çaycuma’nın Kayıkçılar köyünde bulunan Kayıkçılar İlköğretim Okulunun her yıl geleneksel olarak düzenlediği 1500 kişilik dayanışma kahvaltısı ile çalışmalarına başlayan Turpcu ardından da Gemiciler Ortaokulu dayanışma kahvaltısına katıldı.

Arından Çaycuma’nın Kızılbel köyünde bulunan Pazar yerindeki esnaflarla bir araya gelen Turpcu ardından ise Çaydeğirmeni Mesire Alanı’nda düzenlenen Yeniceliler Derneği’nin yayla şenliklerine katıldı. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Turpcu ardından ise Sipahiler Köyü Esentepe Mesire alanında düzenlenen Kastamonu İli Yardımlaşma Derneği’nin Kır Şenliğine katılarak vatandaşlarla buluştu.

GENİŞ BİR KİTLEYE ULAŞIYORUZ

Turpcu, Cumartesi günü Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Erdemir Ofis binası yanındaki alanda gerçekleştirdikleri mitinge katılımın, Ereğli halkının CHP’yi benimsediğinin net göstergesi olduğunu savundu.

Ülke genelinde gerçekleştirilen seçim çalışmaları ve açıkladığı Seçim Bildirgesi ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun geniş bir seçmen kitlesinin oluştuğunu belirten Turpcu, “Ülke genelinde gözlemlediğimiz bu gelişme, Zonguldak bölgesine de aynı oranda yansımıştır. Bu öngörümle birlikte, Ereğli’deki mitingimizin de oldukça kalabalık ve coşkulu geçeceğini öngörmüştüm. Partililerimizin ve halkımızın yüksek katılımla doldurdukları miting alanında, Genel Başkanımızın konuşması sırasında oluşan coşku, bu öngörümü doğru çıkardı. Buradan da aldığımız heyecanla çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Ereğli tarihinde belki de ilk kez böylesi kalabalık ve coşkunun hakim oluşmasına destek veren parti teşkilatlarımıza, aday arkadaşlarıma, aday adayı arkadaşlarıma ve halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımız başta olmak üzere bizlere ve partimize güvenlerini ortaya koyan halkımızın, 7 Haziran’da sandık başına giderek oyunu CHP’ye kullanacağın ve bu vesileyle partimizi iktidara taşıyacağına olan inancım tamdır” ifadelerine yer verdi.