Turpcu’dan partiye 7 seçim aracı

Otobüs’ün direksiyonuna İl Başkanı Ertuğrul Koltuk’un geçmesine partililer sevinerek “sonunda başarabildi, inşallah böyle gider” yorumunu yaptılar 

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Şerafettin Turpcu tarafından Merkez İlçe, Çaycuma, Gökçebey ve Kilimli ilçesine alınan seçim otobüsleri teslim edildi.

Turpcu’nun basın danışmanlığından yapılan açıklamaya göre Fener bölgesinde ilçe başkanlarına teslim edilen araç anahtarı karşılığında seçimde birinci parti olunma sözü istenirken ardından kent genelinde otobüslerle tur atıldı.

Anahtar teslim töreninde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, “Bizim teşkilatlarımız ekiplerimizde kentin her noktasında sıkmadık el bırakmamak amacıyla çalışmalarını devam ediyorlar. Bu anlamda Milletvekili adayımız Şerafettin Turpcu ilçelerimize seçim otobüslerini hazırlattı ve bugün anahtarları başkanlarımıza teslim edecektir. Kendisine buradan çok teşekkür ediyorum” dedi. Koktuk daha sonra seçim otobüsünün direksiyonuna geçti. Otobüs’ün direksiyonuna İl Başkanı Ertuğrul Koltuk’un geçmesine partililer sevinerek “sonunda başarabildi, inşallah böyle gider” yorumunu yaptılar

TURPCU’DAN TOPLAM 7 ARAÇ

Bugün itibariyle 4 ilçe 4 araç teslim ettiklerini fakat önümüzdeki günlerde 3 tane daha aracın kafileye ekleneceğini dile getiren Turpcu, “Uzun zamandır seçim çalışmalarını yapıyoruz. 19 Nisan tarihinde Genel Başkanımızın aday tanıtımı ile birlikte CHP’nin iktidara gelmesi ve birinci parti olması adına adaylar olarak üzerimize düşenleri yapıyoruz. İlçelerimiz ve köylerimizde de çalışmalar yapılıyor. CHP’nin iktidar olmaması için hiçbir sebep yok. Örgütlerimizin iyi organize olması ile birlikte açık ara Zonguldak’ta birinci parti olacağımıza inanıyorum. Çünkü Zonguldak’ın şartlarını biliyoruz ve çok mağdur edilmiş bir kentiz. Her yönüyle kentimizi kalkındıracağız ve Zonguldak’ı yaşanabilir bir Zonguldak vaad ediyoruz. Bu anlamda adaylar olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Bugün 3 minibüsümüz ve 1 otobüsümüzü teslim ediyoruz ama 3 minibüsümüz daha bu kafileye eklenecek” dedi.

HERKESİ GÖREVE DAVET EDİYORUM

10 bin 500 üyeyi CHP iktidarı için göreve davet eden Turpcu, “Ben partimizin 10500 üyesine seslenmek istiyorum. Aday adaylarımız ve kontenjan aday adaylarımıza buradan sesleniyorum. Lütfen 10500 üyemiz enerjilerini ilçe başkanlıklarımıza aktarmalarını istiyorum. Çalışmayı lütfen bırakmasınlar. Herkesi CHP iktidarı için göreve davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Ardından otobüslerle kent turu atıldı.