AKP Zonguldak Milletvekili ve 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar’ı, Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’u ve son olarak yapılan kongrede Genel Maden İş Sendikası Genel Başkanlığı’na seçilen Ahmet Demirci’yi ve yönetimini ziyaret etti.

Ulupınar, beraberinde AKP İl Başkanı Zeki Tosun, AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile ilk ziyaretini Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar’a yaptı.

ULUPINAR, “İNŞALLAH, KAZASIZ-BELASIZ BİR SEÇİM OLUR”

Ziyarette Özcan Ulupınar, yaptığı konuşmasında kendilerini kabul eden Osman Bahar’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Biz 10 gündür ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Asıl ziyaretlerimiz 24 Nisan’dan itibaren başlayacak. Partim ve diğer partiler adaylarını çıkardılar ve çalışmalarına başladılar. İnşallah, Zonguldak’ta kazasız-belasız bir seçim olur. Zonguldaklılar milletvekillerini seçecekler. Biz 4 yıl yaptığımız çalışmalarımızı ve milletvekili olursak yapacaklarımızı anlatacağız. Tekrardan bizi kabul eden başkanıma teşekkür ediyorum ve bütün şoför esnafına kazasız-belasız çalışmalar ve bol kazançlar dilerim.”

Zonguldak Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Bahar ise, “Öncelikle ziyaretlerinden dolayı vekilimize şahsım ve şoför esnafı adına çok teşekkür ediyorum. Ben her zaman her yerde söylüyorum. Bizim bir derdiğimiz olduğu zaman telefon ile tek ulaştığımız vekilimiz Özcan Bey’dir. İnşallah, tekrar seçilirse şoför esnafının ulaşacağı tek kişi Özcan Bey olur. Ben kendine sahsım ve şoför esnafı adına başarılar diliyorum.” 

Konuşmalarının ardından Osman Bahar, Özcan Ulupınar’a şoför esnafının sıkıntıları hakkında bilgiler verdi.

ULUPINAR, COŞKUN’U ZİYARET ETTİ

Ulupınar, ikinci ziyaretini beraberinde AKP İl Başkanı Zeki Tosun, AKP Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve partililer ile Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muharrem Coşkun’a yaptı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Özcan Ulupınar’a teşekkür ederek şunları söyledi: “Bizim bir derdiğimiz olduğu zaman telefon ile tek ulaştığımız vekilimiz Özcan Bey’dir. Bizim hep yanımızda olmuştur. Şimdi sayın vekilim tekrar aday, inşallah tekrar kazanır. Biraz fazla çalışması gerekiyor. İnşallah kazanır.”

Ziyarette Özcan Ulupınar ise şunları söyledi “Biz 4 yıldır çalışıyoruz. Bizim için sıra önemli değil. Meclis olduğu için fazla ziyaretlerimizi yapamadık. Hafta sonları Zonguldak’a gelerek ziyaretlerimizi yapmaya çalıştık. Bazen hemşerilerimiz bizi mecliste ziyaret ettiler. Biz de onları mecliste ağırlamaya çalıştık. Şu an meclis kapandı. Biz de ziyaretlerimize ağırlık verdik. 10 gündür ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Partimizin belirleyeceği ziyaret programlarımız 27 Nisan’dan itibaren başlayacak.” dedi.

ULUPINAR, GMİS’İ ZİYARET ETTİ

Ulupınar ve beraberindekiler son olarak, yapılan genel kurulun ardından Genel Maden İş Sendikası Genel Başkanı seçilen Ahmet Demirci’yi ve yönetim kurulunu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Burada yaptığı konuşmada maden işçisinin sorunlarını çok iyi bildiğini söyleyen Ulupınar, destek istedi. Barış DOĞAN