Ulupınar’dan Kocaman’a ziyaret

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yüksel Kocaman’ı makamında ziyaret etti

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklama da; Müsteşarımız Yüksel Kocamanı Zonguldaklı hemşerilerim Cengiz Güngör ve Fevzi Çelikkıran ile birlikte ziyaret ettik. Müsteşarımızla ilimiz de yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. “ dedi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Mekânsal Planlama Genel Müdürü Erdal Karapınar’ı Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ile birlikte ziyaret etti.  Ziyarette Belediye Başkanları taleplerini mekânsal Planlama Genel Müdürüne ilettiler.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,  Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ile birlikte Kültür Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ali Şahin’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ziyaretle ilgili yaptığı açıklama da ; ,  Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk,  Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir ile birlikte Kültür Müsteşar Yardımcımız Ali Şahin’ makamında ziyaret ettik. Bakacakkadı  Belediyemizin  Cuma Yanı yol Projesi,  Gökçebey Belediyemizin Üçburgu Mahallesi, İnönü Caddesi yol Projesi ve Filyos  Belediyemizin Arıtma ve Derin Desarj Projesi için maddi yardım talebinde bulunduk.  Müsteşarımız  imkanlar dahilinde gerekli desteğin verileceğini belirtti.