Ak Parti'den yaniden aday gösterilmeyen Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini duyurdu...

İŞTE UYSAL'IN İSTİFA AÇIKLAMASI

Ak Parti'den yaniden aday gösterilmeyen Ereğli Belediye başkanı Hüseyin Uysal düzenlediği basın açıklamasında partisinden istifa ettiğini açıkladı. Uysal açıklamasında şunları söyledi... "Güzel şehrimin güzel insanları; Bugün itibariyle AK Parti'den istifa ediyorum. Ne mutlu ki bana; 5 yıl önce 'iyi insan', 5 yıl sonra bugün; 'Dürüst','Çalışkan','Çalmadı','Çok şey yaptı','Her şeye rağmen yaptı','Anlatamadı' diyorlar.

Buranın bir evladı olarak; Neler yaptığımı? Nasıl yaptığımı? Niçin yaptığımı? Nelere önem verdiğimi? Neyle mücadele ettiğimi? Anlayın, Anlamaya çalışın, Anlatın! Eğitim, Kutsallarımız, Geleceğimiz, Halkımız mı? demişim.. Yoksa benim, ailemin, siyasi geleceğim, Rantım mı? demişim.  2013 yılında Aday Adayı olarak katıldığım AK Parti'den bugün istifa ediyorum. Biliniz ki, "Ayrılmak zorunda bırakıldım","Kopartıldım"

Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sevgim ve saygım ömrüm boyunca devam edecek. Çocukken kazandığım, çalışmak, okumak, öğrenmek ilkelerimi son nefesime kadar koruyacağım. Sizlere çok teşekkür ediyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Öte yandan Hüseyin Uysal’ın istifası, “Başka bir partiden mi aday olacak?” sorusunu akıllara getirdi. Kulislerde Uysal’ın İyi Parti ya da Demokrat Parti’den aday olabileceği konuşuluyor.