Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar ve partililer Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir’i makamında ziyaret etti.

Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar, yerin metrelerce altında ekmek parası için çalışan madencilerin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Başkan Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, mevcut iktidarın biran önce işçi açıklarını kapatması gerektiğini söyledi.

Başkan Demir; ”Bizim her tarafımız yara bere içinde”

GMİS Üzülmez Şube Başkanı Tayfun Demir, “Üretmek zorundayız. Mevcut iktidarın buraya bakış açısı önemli. Bizim her tarafımız yara bere içerisinde. Öncelikle işçi açıklarının kapatılması gerek. Bizim zaten sıkıntılarınız var. Çalışmalarımız Ankara ile birlikte örgütlenmeyle devam edecek. 3 aydır ölü bir süreç yaşıyor.”

 

Tatar; ”Buranın özelleştirilmesi sorun çözmez”

Vatan Partisi İl Başkanı Ali Seydi Tatar, ”Ben yıllardır kendi meslektaşlarıma şunu söyledim. Buranın özelleştirilmesi sorun çözmez. Yer altı zenginliği değerlendirildiği zaman fayda sağlar. Özelleştirilmenin en kötü tarafı kolay olanları alıp paraya çevirmek gerisini bırakıp uzaklaşmak. Bu da ülke için kayıp. İnşallah iyi olacak. Bizde parti be teşkilat olarak her zaman yanınızdayız. Kıdem tazminatlı önemli. Bir fonda toplayıp yarısını sen ver matematiği uymayan düşüncelerle bir yol olmaz. Zonguldak’ta geleceği ve geçmişi yönetime bağlı” diye konuştu.

 

Emre Can BAYRAM