Yavuzyılmaz madencilerle buluştu

“Seçildiğim de sizler milletvekili olmuş olacaksınız”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, TTK Üzülmez Müessesi idari kadrosu ve işçilerini ziyaret etti. Yavuzyılmaz’ın basın danışmanlığından verilen habere göre ziyaretinde büyük bir ilgi gören Yavuzyılmaz, "Sadece Zonguldak değil, tüm Türkiye'nin gurur kaynağı olan sizleri, taleplerinizi, yaşam standartlarınızı, iş güvenliğini Meclis'e taşıyacağım. Seçildiğim takdirde sizler milletvekili olmuş olacaksınız" dedi.

Eşit iş eşit ücret

Cumhuriyet Halk Partisi Genç Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, Üzülmez müessesinde işçilerle bir araya geldi. TTK'ya sonuna kadar sahip çıkacağız, TTK'mıza ilk adımda beş bin işçi alacaklarını ve herkesin Devlet güvencesiyle, iş güvenliği içinde çalışmasını boynunun borcu olarak bildiğini ifade etti. Genç aday Yavuzyılmaz yaptığı konuşmada "CHP'nin tertemiz bir milletvekili aday listesi var. Her adayımız temiz tertemiz bir siyaset anlayışıyla Zonguldak'a hizmet etmek istiyor. Biz, Zonguldaklılar olarak madenci torunu, çocuğuyuz. Her evde madenden hala ekmek yiyen veya yemiştir. TTK'da, madenler de bize emanettir. Bizler emanete sahip çıkma ahlakıyla yetiştirildik" dedi.

Gittiği her yerde gönülleri fethetmesiyle tanınan Deniz Yavuzyılmaz, TTK Üzülmez Müessesi'nden de tam destek alarak ayrıldı.