“Ak Partiye mi oy verelim?”

Cumhuriyet Halk Partisi 3’üncü sıra milletvekili Harun Akın’ın Zonguldak Trabzonlular Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette konuşmasının ardından söz alan Arif Ayazoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in vatandaşlar üzerinde bıraktığı olumsuz etki konusunda CHP İl Başkanı Ertuğrul Koltuk’u ve milletvekili adayı Harun Akın’ı uyardı. Verilen sözlerin tutulmadığını ve bu durumda kendi mahallesindeki vatandaşlara CHP’yi savunamadığını ifade eden Ayazoğlu, Akdemir’i sert bir dille eleştirdi.

Ayazoğlu, elinde çekilmiş sokak fotoğraflarını Akın’a göstererek, “Gecemizi gündüzümüze katıp Muharrem Başkana çalıştık. Ancak şimdi en ufak bir işimizi bile yapmıyor. Bizi dinlemiyor. Dolayısıyla siz milletvekilleri de bu durumdan zarar görüyorsunuz. Ben mahalleme nasıl CHP’liyi destekleyin diyebilirim?” dedi.

“Bu şerefsizlik”

CHP Zonguldak İl Başkanı Ertuğrul Koltuk’a da bu konuda duyarlı olması gerektiğini hatırlatan Ayazoğlu, “Başkanım sizde bu konunun üzerinde durun. Elimdeki fotoğrafları basına da Ankara’ya da göndereceğim. Ak Parti’ye mi oy vereyim? İki tane belediye meclisine aday olmuştum. Oğlum, Doğru Yol Partisi’nde senelerce gençlik kollarında görev yapmıştı. Bu belediye Başkanı bize de size de zarar veriyor” ifadelerini kullandı.

Daha önce eski Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ı kendi çalıştığı iş yerinin bürosundan kovduğunu ifade eden Ayazoğlu, “Çünkü beni devlet haini yaptı. Ak Parti düşmanı yaptı.  Çetem varmış, örgütüm varmış vs. Neyse bakın başkanım ve sevgili vekilim sizi uyarıyorum. Zarar görebilirsiniz bu gidişatla… Sizi seviyoruz. Ama verdikleri sözü yerine getirmiyorlar. Bu şerefsizlik. Sonuçta benim özel yolum değil burası Kız Meslek Lisesi’nin önü yani devlet yolu. İller Bankası’ndan kredi alınıyor bu yollar için ama nereye harcanıyor?" dedi.

Koltuk ve Akın, Ayazoğlu’nu dinledikten sonra fotoğrafları incelediler ve basına kapalı şekilde görüşmelerini sürdürdüler.