DSP Zonguldak Belediye Başkan adayı Nurhan Başoğlu, partililerle birlikte Asma Taksi Durağı'nı ziyaret etti. Ziyarette DSP Zonguldak İl Başkanı Sercan Günarslan ile belediye meclis üyesi adayları Zeki Çolak ve Cevat Laçin de yer aldı.                                                               

Taksi esnafı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılanan Nurhan Başoğlu, taksicilerin sorunlarını dinledikten ve projelerini anlattıktan sonra ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yaptı. Konuşmasında, çok iyi ağırlanmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Burada çalışan çok değerli arkadaşlarımız var. Mesleği bırakan ya da vefat etmiş dostlarımızın çocukları burada babalarının mesleklerini devam ettiriyorlar. Sohbetimizde taksici esnafının sorunlarını ortak akılla nasıl çözerizi konuştuk. Türkiye'yi 17 yıldır yöneten iktidardan mutsuzlar.

17 yıldır da iktidarın karşısında ana muhalefette bulunan partiden mutsuzlar. Bu seçimlerde kendilerinin haklarını savunan bir belediye meclisinin oluşmasını çok arzu ediyorlar. Sorunlarını 3-5 yılda bir değişen valilerin çözemeyeceğini biliyorlar. DSP belediyede iktidar olduğunda bu kardeşlerimizin sorunları ortadan kalkacaktır" sözlerine yer verdi.

Mahalle gezileri devam ediyor: "Zonguldak'a değişim gerek"   

DSP heyeti, Zonguldak'ta seçim çalışmaları kapsamında mahalleleri gezmeye devam ediyor. DSP Zonguldak belediye başkan adayı Nurhan Başoğlu'nun önderliğinde Ontemmuz Mahallesi'nde bulunan Civelek Kıraathanesi'nde mahalle sakinleri ile bir toplantı gerçekleştiren heyet, vatandaşların şikayetlerini dinledi. Başkan adayı Nurhan Başoğlu, mahalleliler tarafından sorulan soruları tek tek cevaplayarak, projelerinde, dile getirilen problemleri nasıl çözüme kavuşturacağını açıkladı. Başoğlu, Zonguldak'ta artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirterek; "Bu şehir hak ettiği şekilde yönetilmiyor. Yıllardır aynı şeyler konuşuluyor ama icraat olarak yapılan bir şey göremiyoruz. Mevcut iktidar ve ana muhalefet, koltuklarını kaybetmemek adına ikili oyunlar yapıyorlar. Bizim öyle bir derdimiz yok. Biz halkın içindeniz, halkla ittifak yapıyoruz. Gelin bu seçimlerde bunların oyunlarını bozalım. Zonguldak hak ettiği değeri görsün" sözlerine yer verdi.

"Gençlerle el ele".                                       

Toplantının ardından Ontemmuz Mahallesi'nin gençleri ile birlikte broşür dağıtan DSP heyeti, bu hareketiyle gençlere verdiği değeri bir kez daha gösterdi.