PTT pul koleksiyoncularımız için birbirinden güzel pul ve ilk gün zarflarını çıkarmaya devam ediyor.
Pul koleksiyonculuğuna gönül verenler için PTT gerçekten de güzel hizmetler veriyor…
Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) “Kuş Evleri” konulu anma pulu ve ilkgün zarfını 19 Şubat 2021 tarihinde tedavüle sundu. 
 
"Kuş Evleri" konulu 2x3 TL (45x45 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 9,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunuldu. 
 
Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte PTT Pul Müzesi Hacı Bayram Mah. Atatürk Bulvarı No:13 Ulus Altındağ/ANKARA adresinde "Kuş Evleri 19.02.2021 ANKARA" ibareli ilkgün damgası kullandırılmaya başlandı. 
 
Koronavirüs salgınından dolayı toplum sağlığını korumaya destek olmak, PTT iş yerlerinde yoğunluk yaşanmasını önlemek ve müşterilerimizin filatelik işlemlerini PTT iş yerlerine gelmeden yapabilmeleri için; 19 Şubat 2021 tarihinde satışa sunulan ilkgün zarfını posta damgası ile talep eden müşterilerimize, www.filateli.gov.tr adresinden ürünün tedavül tarihi itibari ile 6 ay içerisinde satın alınması halinde posta damgalı olarak gönderilebilecek.
 
Müşteriler tarafından hazırlanan filatelik ürünler için (Filateli İşletme Prosedürü’ne uygun olması halinde) ilkgün damgası ve posta damgası talepleri, 19 Şubat 2021 tarihi itibari ile 3 ay içerisinde PTT AŞ’ye iletildiği takdirde karşılanacak.
 
Görüldüğü gibi her konu düşünülmüş ve toplumun hizmetine sunulmuş.

PTT’mize ne kadar teşekkür etsek azdır!