Klasik bir soruyla başlayalım, Zonguldak’ı nasıl buldunuz?


Buraya gelir gelmez denizin hırçınlığı büyüledi beni. Zaten ben Karadeniz’i çok severim. Gittiğimiz otelin manzarası harikaydı, Uçurum, dalgaların kayalıklara çarpması muazzam güzellikte ve çok etkileyiciydi.

Kiraz Mevsimi dizi müziğinde sizi dinlerken bir anda Kiralık Aşk dizisiyle sesinizi yeniden duyduk. Bunun sebebi nedir?

Ben Kiraz Mevsimini hiçbir zaman bırakmadım. Hala daha konserlerimde söylerim şarkıyı. Fakat Kiralık Aşk dizisi başlayınca, aynı anda iki dizide de şarkımın olmasını istememişler. Onların rekabet anlayışı bu sanırım. Zaten Kiraz Mevsimi dizisi de yakın zamanda final yaptı.

Küçük yaştan beri müzikle ilgileniyorsunuz. O yaşlarda bu sektöre girmek nasıldı?

8 yaşımdan 14 yaşıma kadar Ankara Radyosu Türk Sanat Müziği Korosu’nda yer aldım. Başlarda tek amacım ‘amaaan ben şarkı söyleyeyimde’ idi. Fakat farkında olmadan çok ciddi bir işin içinde yer almışım. Orada olmak büyük sorumluluk istiyordu ve çok disiplinliydi.

Peki hayran kitlenizden memnun musunuz?

Benim hayran kitlem aslında çok geniş. Son zamanlarda dizi müziklerim sayesinde çocuklar da beni tanıdı ve çok sevdiler. Türk Sanat Müziği ile olan geçmişim ve rock müziğe olan sevgim sonucunda böyle bir tarzım oluştu. Bu sayede de her yaştan insana hitap edebildiğimi düşünüyorum.

EDA KAVTELEK