Level'de meme kanseri farkındalığı için başlatılan slogan yarışması sonuçlandı:

5 kişiye ücretsiz USG çekimi

-Bana olmaz dememeli altı ayda kontrol ettir kendini#levelhospıtal

-Farkın farkındalığın olsun sevdiklerin mutlu olsun#levelhospıtal

-#levelhospıtal halk elele kanser sana güle güle

-yaşamı seç#levelhospıtal

-#levelhospıtal vazgeçme erteleme üşenme güç SENDE

Level Hospıtal  meme kanserinde erken teşhisin önemine vurgu yapmak ve düzenli kontrollerin yapılarak risklerin en aza indirilmesini sağlamak amacıyla her yıl Ekim ayında düzenlenen ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ etkinliklerine sosyal medya üzerinden #levelhospıtal etiketiyle kendi sloganını kendin yarat projesi başlattı. Slogan paylaşan 5 kişiye ücretsiz olarak istediği tarihte çektirmek üzere meme USG çekimi olanağı verildi.

Hastane girişine farkındalık ve bilgilendirme standı açıldı. Standa görevli Hemşireler tarafından poliklinik hizmeti almaya gelen hasta ve hasta yakınlarına konu ile ilgili bilgi verilip broşör ve pembe kurdele dağıtıldı.

Etkinliğin yürütülmesini üstlenen Başhemşire Fatma Yanık, meme kanseri konusundaki erken teşhisin önemi konusundaki görüşlerini standa gelen ziyaretçilerle paylaştı. Konu ile ilgili çalışan hemşirelere eğitim veren Yanık, ''Bu yıl kendimize çevremizden bir kadın seçelim ve onu meme kanseri hakkında bilgilendirelim. Kanser taramalarını hangi yaşlarda yaptırması gerektiğinden bahsedelim. Bu hastalığın teşhisinde kendi kendine meme muayenesi gibi çok basit fakat büyük önem taşıyan yöntemi öğreterek gerçek bir farkındalık yaratalım. Kanser önlenebilir bir hastalıktır ve bizler çevremizden sadece bir kadın için dahi olsa yaktığımız bu mumla kansere dur diyebiliriz!'' dedi. (Haber Merkezi)