CHP İl Örgütü, Kızılay ile birlikte Valilik Binası önündeki Şehitler Parkı’nda kan bağışı kampanyası başlattı.  Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun, Kilimli İlçe Başkanı Filiz Karademir, Kozlu İlçe Başkanı Cengiz Bank, kadın ve gençlik kolları katıldığı kan bağışı kampanyası 2 gün sürecek.

Kampanyaya katılan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, yapılan bağışların çok önemli olduğunu ifade ederek,   Partimizin başlatmış olduğu kampanyadan dolayı tebrik ediyorum. Özellikle üniversitemiz bu konuda çalışma başlatmıştı. Sayın il başkanımız ve yönetimi bu konuda Zonguldak’ta bir çalışma başlattılar. Zonguldak halkı bu konuda duyarlı olduğunu biliyorum . Özellikle yardımlaşma konusunda paylaşma konusunda çok duyarlıdır. ‘Bir ünite kan 4 hayat kurtarsın.’ sloganıyla bu kampanya yerini bulsun. Kan veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Akdemir’in konuşmasının ardından CHP İl Başkanı Ahmet Altun verdiği demeçte; “Toplumsal dayanışma ruhunu geliştirmek için bu kampanyayı başlattık. Yardımlarda maddiyet aramamak gerekir. Oysa bir ünite kan hayat kurtarır. Biz bu kampanya ile tanımadığımız insanlara dokunmaya çalışıyoruz . Tüm halkımızı kan vermeye davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kampanyada bağışta bulunan kişilere Belediye Başkanı Akdemir, ve İl Başkanı Altun tarafından sertifikaları verilerek teşekkür edildi.                 (Aykut KARA)