Karaelmas Gazeteciler Derneği ve Level Hastanesi arasında imzalanan protokol sayesinde gazeteciler artık Level Hastanesi’nde indirimli tedavi olabilecek.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav ve Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkan yardımcısı Mustafa Emen öncülüğünde başlatılan protokol kapsamında bugün imzalar atıldı. KGD Başkanı Osman Sav ve Level Hastanesi Başhekimi Okan Biçgi arasında imzalanan protokol sayesinde KGD üyesi gazeteciler ve aileleri Level Hastanesi’nde yüzde 20 indirimli tedavi olabilecek.

Gazetecilere her zaman kapılarının açık olduğunu ifade eden Level Hastanesi Başhekimi Okan Biçgi yaptığı açıklamada, “Bir güven göstergesi olduğunu düşünüyoruz bunların, Zonguldak halkının güvenini kazanmaya devam ediyoruz. Bugün Karaelmas Gazeteciler Derneği’yle yaptığımız bu anlaşmayla gazetecilerin bizlere olan güvenini görmek çok sevindirici. Şu anda yaptığımız anlaşma ile KGD üyeleri ve üyelerin eş ve çocukları için hastanemizin hizmetlerini sağlamak amacıyla 1 yıllık bir anlaşma imzaladık. Umarım bu anlaşma ömür boyu sürer. Tabi ki hastalık hiçbir zaman olmasın ancak olduğu zaman da her zaman yanınızdayız” dedi.

İmzalanan protokolün ardından konuşan Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav, “Gazeteciler ile Level Hastanesi Başhekimi Okan Biçgi arasında her zaman bir diyalog vardı. Ancak bugün imzaladığımız protokolle bunu hem kamuoyuna deklare etme anlamında hem de üyelerimizin buna sahip çıkması anlamında imzaları atıyoruz. Okan Bey’in de söylediği gibi karşılıklı güven ilişkisini de gösterme anlamında bu imzayı atıyoruz. İnşallah Zonguldak’ımıza, Level Hastanesi’ne ve gazetecilerimize hayırlı olur” şeklinde konuştu.