Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Sağlık Hizmetleri Başkanlığı tarafından İl genelinde tüm Kamu Hastaneleri ve Özel Diyaliz Ünite Merkezleri yılın birinci periyot denetimlerini Uzman ekipler tarafından denetleniyor.

Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu Koordinatörlüğünde Alaplı Devlet Hastanesinden İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yaşar Baykal, Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Emine Kuru İnci, BEÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinden İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Yasin Öztürk, Atatürk Devlet Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Fadime Özge Aygün Kaş, Çaycuma Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep Darıcı tarafından denetleniyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Bilal Cin ise yapılan denetimlerle ilgili şu bilgiyi verdi: "Merkez ve İlçelerde toplam on bir diyaliz merkezi var. Uzman hekimler, teknik personeller ve idari personellerden oluşan ekiplerimiz bu merkezleri yılda iki kez denetlemektedirler. Yapmış olduğumuz denetimlerde idari yönden, ilaç cihaz araç ve gereçler, hizmet birimlerine esas bilgiler, su sistemi kontrolü ve enfeksiyon yönünden denetlenmektedir"
Haber Merkezi