Zonguldak Level Hastanesi ile Zonguldak Kuyumcular Derneği arasında indirim protokolü imzalandı.

Protokol ile birlikte Zonguldak Kuyumcular Derneği’nin üyeleri ve üyelerinin birinci derece akrabaları Level Hastanesi’nde indirimli olarak tedavi edilecek.

Level Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Okan Biçgi imzalanan protokolden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Zonguldak Kuyumcular Derneği ile burada ki çalışmalarımızdan Zonguldak içindeki vermiş olduğumuz sağlık hizmetlerinden mutlaka bir memnuniyetleri oldu ki dernek üyelerinin hastanemizden bir hizmet alması konusunda karşılıklı görüşmelerimiz oldu. Şimdi bu görüşmeler sonucunda bir anlaşma imzalıyoruz” dedi.

Kuyumcular Derneği Başkanı Çetin Çelik ise “Hastanemizin Zonguldak’ta olması bizim için büyük bir şans, bu kadar mükemmel bir hastane olmasından dolayı da gururluyuz. Bu kadar mükemmel bir hastanede akrabalarımızın, çalışanlarımızın, meslektaşlarımızın yararlanması gerektiğini düşünerek imzayı atmak için Okan hocamıza geldik, bizlere imkan sağladılar kendilerine çok teşekkür ediyoruz böyle bir güzel hastaneyi Zonguldak’a kavuşturdukları için destek oldukları için. Zonguldak’a yatırım yapan herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.

Level Hastanesi ve Kuyumcular Derneği arasında yapılan protokolde Kuyumcular Derneği üyeleri ve birinci dereceden akrabaları Level Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerinden yüzde 30 indirimli olarak faydalanacak.