Zonguldak’ta, ölümcül ‘anevrizma’ (Bir atardamar veya toplardamar duvarındaki içi kan dolu şişkinlik) hastalığına yakalanan ve Atatürk Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan 32 yaşındaki Pınar Yılmaz’ı Ak Parti Milletvekili Hüseyin Özbakır telefonla arayarak destek oldu. Özbakır, Yılmaz’ın durumu hakkında doktorundan bilgi aldı.

Pınar’ın hastalığı için yaptığı çalışmaları hakkında gazetemiz Muhabiri Nermin Akkaya ile konuşan Milletvekili Hüseyin Özbakır, herkesin bu konuda duyarlı olmaya devat etti.

Pınar’dan moralini yüksek tutmasını isteyen Milletvekili Özbakır; “Yarın Ankara’da Pınar için durum değerlendirmesi yapacağız. Ameliyatı yapacağını söyleyen doktoruyla da konuşacağız. Bu konuda elimizden ne geliyorsa yapıp kendisiyle ilgileneceğiz. İnşallah sağlığına kavuşur. Durum değerlendirmesi yaptıktan sonra Pınar’ı telefonla arayıp moralini yüksek tutmasını isteyeceğiz. Çok zor bir durumda Allah yardımcısı olsun. Böyle şeyler söylenmez ama ben kendisiyle insanlık namına elimden geleni yapacağım. Bu hastalık herkesin başına gelebilir o nedenle bu konuda herkesi de duyarlı olmaya davet ediyorum” dedi.

Pınar sağlığına kavuşmak için yardım bekliyor

Zonguldak’ta, Arteriovenöz Malformasyon (AVM) teşhisi konulan Pınar Yılmaz, sağlığına kavuşabilmek için kendisine uzanacak yardım elini bekliyor. Geçen mayıs ayında çalıştığı mağazada ensesinde hissettiği şiddetli ağrıyla bayılan Pınar Yılmaz, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk tedavisinin ardından sevk edildiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Yılmaz'a, AVM teşhisi konuldu. Özel bir hastanenin 18 bin lira karşılığında ameliyatı gerçekleştirebileceğini belirtmesi üzerine Yılmaz, ameliyat parası için hayırseverlerden yardım bekliyor.