Türk kadın doğum doktorlarının ulusal meslek örgütü olan Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD) genel merkezi ve TJOD Zonguldak Şubesi’nin ortaklaşa düzenlediği bilimsel toplantı 3 Aralık Salı günü(bugün) saat 17.30’da Zonguldak Dedeman Otel Toplantı Salonu’nda yapılacak. 

“Yaşasın Anneler, Anneler Yaşasın” ana fikri ile gebelikte kansızlık ve doğum sonrası kanama konusuna dikkat çekmeyi planlayan toplantıda, “gebelikte kansızlık, tansiyon yüksekliği, gebelik şekeri taraması, doğum sonrası kanama, ilimizdeki doğum sonrası kanama olgularının durumu ve akılcı ilaç kullanımı” başlıklı konuşmalar yapılacak.
Toplantıya TJOD Genel Başkanı Prof. Dr. Ateş KARATEKE, TJOD Yönetim Kurulu Üyesi Op. Dr. Selçuk SÖYLEMEZ, TJOD Zonguldak Şb. Başkanı Prof. Dr. Müge HARMA başta olmak üzere çok sayıda TJOD Yönetim Kurulu Üyesi, ilimizden ve çevre illerden eğitim araştırma hastaneleri eğitim görevlisi uzmanları, üniversite hastaneleri öğretim üyeleri ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları ile araştırma görevlileri, intern doktor ve hemşirelerin katılımı olacak.