Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Birliği Başkanlığına bağlı sağlık ekipleri  “Yaşlılara Saygı Haftası” kapsamında yaşlılara yönelik farkındalık oluşturmak için  Evde Sağlık Hizmeti alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Sağlıkçılar yaşlılara hem çiçek verdi hem de tedavileri hakkında bilgi aldı.

               Kamu Hastaneleri Birliğinde görevli Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu ile Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Gülfem Türk tarafından Evde sağlık Hizmeti alan Yaşlılara oturdukları evlerinde kendilerine yapılan ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını söylediler.

              Yaşlı nüfusun giderek arttığı toplumumuzda yaşlılara yönelik farkındalık oluşturmak için böyle bir çalışma yaptıklarını belirten Kamu Hastaneleri Birliği Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıoğlu yapmış olduğu açıklama şunları söyledi:

              “Toplumun yaşlı vatandaşlarına gösterdiği özen ve saygı toplumun gelişmişlik düzeyiyle doğrudan ilgilidir. Yaşlılarımızı hayatın her alanına dahil etmek, her vatandaşın yararlandığı olanaklardan yararlanmalarını sağlamak ve sosyal olarak varlıklarını sürdürmelerine katkı sağlayabilmek için toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu ziyaretlerde yaşlılarımızın gülen yüzleri bizlere en büyük hediye olmuştur”