ZBEÜ Üniversite Hastanesi, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimliği Hastanesinde yetki, Türk Sağlık-Sen’e verildi.

Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Mithat Bülent Bağcı, sağlık çalışanlarının artık sahipsiz olmadığını ifade etti.

Bağcı yaptığı açıklamada, “Gözünüz aydın Sağlık çalışanı arkadaşlarım artık sahipsiz değilsiniz. Yetki emin ellerde Türk Sağlık Sen’de merak etmeyin hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Artık ZBEÜ Üniversite Hastanesi, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Diş Hekimliği Fakültesi ile Diş Hekimliği Hastanesinde Türkiye Kamu-Sene bağlı Türk Sağlık-Sen yetkilidir.  Şube Başkanımız Arzu Kara ve yönetim kurulu üyelerini ayrıca işyeri temsilcilerimizi tebrik ediyorum. Hak ve hakikat davasına gönül vermiş gönül erleri pandemiye rağmen her türlü fedakarlığı yaparak canla başla çalıştınız sonunda yetkiyi aldınız hepinizi canı gönülden kutluyor, şükranlarımı sunuyorum. Bunun yanında üyelikleri ile bizlere destek veren siz Sağlık çalışanı arkadaşlarımıza da teşekkürü bir borç bilirim. Var olun sağ olun sağlıcakla kalın. Yetkimiz hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor hepinize saygılar sunuyorum.

VAROLSUN TÜRKİYE KAMU-SEN

VAROLSUN TÜRK SAĞLIK-SEN

VAROLSUN TEŞKİLAT

Bu daha başlangıç.           

BİSMİLLAH” dedi.