Türkiye 3. Ligi'nde mücadele veren Efsane maşallah Süper Lig takımlarını kıskandıracak taraftar kitlesine sahip bulunuyor. İç sahada 15 bin kişiye oynayan Efsane dış sahada ise en azından 4 bin taraftara oynuyor. Spor programlarında dile getirilen taraftarımız gerçekten 12'nci adamımız oluyor.

12. haftada takımda üç futbolcumuz eksikti; Burak, Berkan ve Okan. Takım Niğde deplasmanına cezalı Kadir ve sakatlığı süren Burak’ın dışında tam kadro gidecek. Taraftar ne kadar gider bilemem ancak, en azından 500 taraftarımız olur diye düşünüyorum.

Çarşamba günü Zonguldak Kömür Spor antrenmanını izlemek üzere Fener sahasına gittim. Teknik Direktör Cahit TERZİ ile teknik ekip neşeli, futbolcular da neşeli. Antrenmana Okan ve Berkan da katılırken Cahit Hoca, “Niğde maçımız çok zorlu geçecek, güçlü bir ekip  karşısına çıkacağız, lider dönmek istiyoruz. Hareketimiz Cuma günü (Bugün)  olacak.” dedi

Niğde takımı 13 haftada 19 puan toplamış, orta derece bir takım. Zonguldak Kömür Spor ise 26 puan toplamış, 16 gol atıp 7 gol yemiş. Niğde ise 15 gol atmış, 9 gol yemiş, ancak deplasman deplasmandır. Rakibi küçük görmüyoruz ancak aradaki kalite farkı ve hedef gösteriyor ki, biz Niğde takımını mağlup ederek lider döneriz.

Kırmızı-Lacivert renklerin aşıklarından Ömer BIYIK Pazar günü oynadığımız Adliye maçını izlemek üzere Zonguldak’a geldi. İstanbul bölgesinde oynadığımız bütün maçları takip eden Ömer Ağabey şöyle bir görüş beyan etti: “Takıma sahip çıkılmalı.”

Yurtbay, Çaycuma Süt, Erdemir, Eren, Çanakçı Holding, CİLAS gibi önemli istihdam alanları sahip çıkarsa üç takviye yapılarak takımımız ikinci lige çıkar. Tuzla ve Darıca takımları bize göre daha şanslı durumda bulunuyor. Bizim yapacağımız takviyeler ikinci lige çıkınca da takımda oynayacak kalitede futbolcular olmalı.

Sayın Valimiz Ali KABAN şöyle bir defa iç saha maçımıza gelip bir destek verse, yönetim kurulu üyesi olduğu Erdemir’den 100 milyon yardım yaptırsa kötü mü olur?

Her şey Zonguldak için olsun.