Hatay’daki patlama olayı ile ilgili görüş belirten Zonguldak Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref bir basın açıklaması yaptı ve şunları söyledi:

 Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki terör olayını büyük bir dikkat ve kaygıyla takip etmekteyiz. Öncelikle bu kalleşçe ve haince yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yararlılarımıza acil şifa, ailelerine ve tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyorum.

        Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör eylemleri ile bir yere varılamayacağı açıkça ortadadır. Bu ve benzeri eylemlere mahal vermemek için milletçe birlik içinde hareket etmeli, Ülkemizi derinden yaralayan bu tür olaylar karşısında milli bir duruş sergilemeli, ortak direnç göstererek bu tür olaylara karşı kararlılığımızı ortaya koymalıyız.

         Ülkemizi yönetenlerin, ülkemizi yasa boğan bu olayın gerçek faillerini ve azmettiricilerini bir an önce bulmasını, olayı aydınlatmasını, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamasını, sınırlarımızın ve topraklarımızın güvence altına almasını Türk Milleti olarak sabır ve soğukkanlılık içinde beklemekteyiz.