AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları’nın koordinasyonunda 81 ilde ilk defa geçen sene gerçekleştirilen üniversiteleri yeni kazanan öğrencileri karşılama günleri bu yıl da devam ediyor.

AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi girişinde ve terminalde karşılayarak, açtıkları stantta hem Zonguldak‘ı tanıttılar, hem de kayıt ve barınma konularında rehberlik ettiler.

Çeşitli illerden Zonguldak‘a gelen öğrencileri AK Parti Zonguldak Gençlik Kolları ‘Biliyoruz Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin ‘stantları ile karşıladı. Üniversite ‘ye gelen öğrenciler ve aileleriyle birebir ilgilenen İl Gençlik Kolları Başkanı Uğur Sarıkan “Üniversitemizde kayıt dönemi haftasındayız. Zonguldak’ımıza gelen yeni öğrenci kardeşlerimizi ‘Gurbette İlk Gün Zordur Yalnız Değilsin’ sloganıyla Bülent Ecevit Üniversitesi’nde karşılayarak akıllarına takılan her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öncelikle gelen arkadaşlarımıza üniversite için Zonguldak‘ı seçtikleri için teşekkür ediyor, Zonguldak‘ı tanıtan açıklamalarda bulunup ulaşım, yaşam ve sosyal hayat hakkında bilgiler veriyoruz. Yaptığımız faaliyetler hakkında tanıtım broşürleri dağıtıyoruz. İstedik ki kardeşlerimiz üniversite hayatına attıkları ilk adımda şehrimizde yabancılık hissetmesin. Bu ilk gününde onlara Zonguldak’ımızın güler yüzü ve sıcaklığını hissettirmek istedik. Bu çalışmamız üniversite kayıt süresince devam edecektir” dedi.